Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΑΝΟΣ@76

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΠΑΝΟΣ@76

  1. Καλημέρα , για μια Έγκριση εκτέλεσης εργασιών που έχω βγάλει σύμφωνα με το άρθρο 29 , παρ.4γ , ποια είναι η χρονική ισχύς της?Γνωρίζουμε?
  2. Ομως για τα φύλλα 2 και 3 λόγω του οτι βαζω και στα δύο κατηγορια 3 βγαζει μονο για το φύλλο 3 προστιμο 250 ευρω ενω για το φυλλο 2 προστιμο 0, αρα μηπως να το δηλωσω διαφορετικα στο φυλλο 2 ωστε να βγει και σε αυτο προστιμο ?
  3. Καλημέρα , έχω ισόγειο κατάστημα Ι1 και ισόγειο κατάστημα Ι2 σε κτίριο . Στην άδεια είναι δυο ΟΙ, στην σύσταση επίσης είναι δυο. Στην πράξη έγινε καθαίρεση της μεσοτοιχίας και έχουμε έναν χώρο ενιαίο. Οι αυθαιρεσίες που έχει κάθε μια ΟΙ είναι: - καθαίρεση της μεσοτοιχίας - αλλαγή των διαστάσεων παραθύρων και μετατόπιση τους Ο ιδιοκτήτης είναι ένας επομένως θα κάνω μια δήλωση με τις εξής παραβάσεις Φύλλο 1) 1 λοιπή παράβαση για την καθαίρεση της μεσοτοιχίας Φύλλο 2) 1 αυθαιρεσία της κατηγορίας 3 για τα αυθαίρετα παράθυρα της Ι1 Φύλλο 3) 1 αυθαιρεσία της κατηγορίας 3 για τα αυθαίρετα παράθυρα της Ι2 Είναι σωστή η σκέψη μου?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.