Μετάβαση στο περιεχόμενο

leonidasmich

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by leonidasmich

  1. Καλημέρα συνάδελφοι, έχω πάρει άδεια από τη περιφέρεια για την λειτουργία μεταποιητικής μονάδας σιδήρου χαμηλής όχλησης για την οποία δεν απαιτείτα κανονική άδεια σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. αριθμ. οικ. 12684/92/21.11.2014 περί απλούστευσης άδειας λειτουργίας για 103 επαγγέλματα. Εγώ θέλω να βάφω τις μεταλλικές κατασκευές και σκέφτομαι να φτιάξω ένα κλειστό χώρο με ειδικό εξαερισμό για σωμματίδια βαφής και για οσμές. Η ερώτησή μου είναι εάν θέλω για το βαφείο κανονική άδεια ή με καλύπτει αυτή η ΚΥΑ. Δυστυχώς δε γνωρίζουν ούτε στη περιφέρεια τι ισχύει και η απορία αυτή μου δημιουργήθηκε καθώς στην εν λόγω ΚΥΑ αναφέρεται η δραστηριότητα των μεταλλικών κατασκευών χωρίς να αναφέρει για βαφή, ενώ όταν αναφέρει τη δραστηριότητα κατασκευής καρεκλών και καθισμάτων αναφέρει "Κατασκευή και βαφή". ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
  2. καλημέρα σε όλους , επειδή η ΔΕΗ είναι μπάχαλο και μια εβδομάδα τώρα δεν μπορώ να τους βρώ , μήπως ξέρει καποιος στα σίγουρα εαν είναι ανοιχτή η Άνδρος για Φ/Β πάρκο 100KWp?? ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!
  3. καλημέρα σε όλους, ενα οικόπεδο άρτιο και μη οικοδομίσημο μπορεί να γίνει υπαίθριο Parking? ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.