Μετάβαση στο περιεχόμενο

vergos_j

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by vergos_j

  1. Κύριοι, κλησπέρα. Αν και είμαι μέλος εδώ και λίγο καιρό, είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύω κάτι στο forum. Και στην Καστοριά, μεγάλο το πρόβλημα με τον χαρακτηρισμό υψηλής παραγωγικότητος στα εκτός σχεδίου. Με το δεδομένο ότι στον Νομό μας, τα περισσότερα είναι απο αναδασμό, τότε καταλαβαίνετε τι συμβαίνει! Ιδιοκτήτης μόλις αγόρασε 8,5 στρέμματα απο αναδασμό, του είπαν απο την Αγροτική Ανάπτυξη ότι είναι καθαρό (όπως και όλα που έχουν τίτλους απο αναδασμό), όταν ρώτησε τί είναι αυτό το χαρτί περι υψηλής παραγωγικότητος, το υποβαθμίσανε, λέγοντάς του ότι 'κάτι για τα χωράφια είναι μην σε νοιάζει' , και όταν του είπα ότι ξέχασ΄΄ε το δεν κτίζεται, έπεσε απο τα σύννεφα! Μία άδεια πήγαινε ναβγεί..... πάει και αυτή. Το έχω κάνει θέμα και στο ΤΕΕ (τοπική Καστοριάς), αυτό με την σειρά του στο Δυτικής Μακεδονίας, αλλά δεν βλέπω και κανένα να έχει λάβει στα σοβαρά αυτό που συμβαίνει.... Πάντως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Όποιος το κατάλαβε, το κατάλαβε.
  2. Μηχανολόγος Μηχανικός Θερμοστατικές Κεφαλές για τον πάνω όροφο, ηλεκτροθερμικές κεφαλές 24V για όλους τους διακόπτες για σχετική αυτονόμιση θέρμανσης. Ελπίζω να βοήθησα. Εννοείται ότι οι ηλεκτροθερμικές, σε δεύτερη φάση αν οι θερμοστατικές δεν κάνουν καλά την δουλειά μας, που πάντως, θεωρώ ότι θα την κάνουν καλά.
  3. Να γίνεται αξιολόγηση του υπαλλήλων και να πληρώνονται όλοι βάση της αποδοτικότητάς τους, Να κλείσουμε την τηλεόραση.
  4. Αρχικά, θέλω να χαιρετίσω σαν νέο μέλος του forum. Στην συνέχεια, θέλω να προσθέσω και την δική μου εμπειρία αναφορικά με το θέμα της κρίσης. Στην Δυτική Μακεδονία και στην περιοχή που δραστηριοποιούμαι εγώ, υπάρχει κατακόρυφη πτώση στις δουλειές. Πρέπει να σημειωθεί ότι η ενασχόλησή μου επεκτείνεται και στην κατασκευή στα δημόσια έργα αλλά και στις μελέτες - αδειοδοτήσεις. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.