Μετάβαση στο περιεχόμενο

Septicflesh

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Septicflesh

  1. Ο πετροβάμβακας είναι 3 cm πάχος και 100kg/m3 πυκνότητα και δεν είναι επαρκής.
  2. Αυτό το υλικό είναι για στέγες και όχι για πλάκα όπως έχω εγώ. Η βασική ερώτηση είναι υγρομόνωση με ασφαλτικό η με επαλειφομενη πολυουρεθάνη? Πιο από τα δύο υλικά επιτρέπει την καλύτερη διαπνοή της πλάκας? Σημειωτέον ότι η διαστρωμάτωση από κάτω προς τα επάνω είναι: 1.οροφη γυψοσανίδας 2.πετροβαμβακας 3.πλακα 4.θερμομονωση με εξιλασμενη πολυστερίνη 5.κλισεις Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
  3. Δεν θα ήθελα την λύση των πλακιδίων διότι η οροφή της προσθήκης θα είναι στέγη, έτσι αποκλείεται η επαναχρησιμοποίηση των πλακιδίων. Θα προτιμούσα μια από τις παραπάνω λύσεις αλλά οι απόψεις διίστανται. Αφενός υποστηρίζεται ότι το ασφαλτοπανο δεν θα διαπνέει και αφετέρου ότι η πολυουρεθάνη δεν έχει καλό υπόστρωμα (interfill) και θα αστοχήσει. Επαλειφομενο ελαστικό τσιμεντοειδες θα μπορούσε να αντέξει ως τελική επιφάνεια?
  4. Καλησπέρα σας. Σε καινούργια πλάκα 2 ετών πρόκειται να γίνει θερμουγρομονωση. Η οικοδομή βρίσκεται στη Πάτρα. Η χρήση της πλάκας θα είναι για τοποθέτηση ηλιακών θερμοσιφώνων για την ώρα. Μελλοντικά επειδή υπάρχει υπόλοιπο δόμησης υπάρχει περίπτωση (σε βάθος δεκαετίας) να καλυφθούν τα 25 από τα 65 συνολικά τετραγωνικά της επιφάνειας. Μου έχουν προτείνει ελαστικο τσιμεντοειδες, θερμομονωση με εξιλασμενη, κλίσεις με interfill και τελική επιφάνεια πολυουρεθάνη η ασφαλτοπανο. Ποια η γνώμη σας σε αυτές τις λύσεις και ποια τα υπέρ και κατά αμφότερων? Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.