Μετάβαση στο περιεχόμενο

johny26

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ναυπηγός Μηχανικός

johny26's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημερα, Μολις πηγα σημερα το πρωι στο ΤΣΜΕΔΕ πειραια οπου ειχα αποδειξεις απο δυο επισκεψεις σε συμβεβλημενη ιατρο (μια τον ιουνιο και μια τον ιουλιο) απο 70 €, εκαστη επισκεψη. μου εγκρινανε και μου επιστρεψανε μονο 35€ για την καθε επισκεψη (τα μισα δηλαδη) και μου ειπε ο ελεγκτης ιατρος οτι δεν εχει σημασια αν ο γιατρος ειναι συμβεβλημενος ή οχι, υπαρχει πλαφον επιστροφης που ειναι 35€! αν ειναι δυνατον!! "δηλαδη ΔΕΝ χρειαζεται να ψαχνουμε γιατρο που να ναι συμβεβλημενος... παμε σε οποιον να ναι" του ειπα... και η απαντηση του ελεγκτη γιατρου ητανε "ναι"... τι να πω... επισης δεν μου εγκρινανε καθολου εξετασεις αιματος αξιας 240€ της βιοιατρικης γιατι εμπεριειχε εξετασεις θυροειδη οι οποιες δεν ηταν γραμμενες απο ενδοκρινολογο αλλα απο αλλης ειδικοτητας ιατρο ο οποιος ομως ηθελε να τις δει για να βγαλει τα συμπερασματα του και τη διαγνωση του... και αναρωτιεμαι τωρα εγω... ετσι κι αλλιως απο τη τσεπη μου τα εβαλα σχεδον ολα, μηπως να πω στον εργοδοτη μου να σταματησει να μου πληρωνει το ΤΣΜΕΔΕ και να μου τα δινει στο χερι?? εχω αρχισει και εκνευριζομαι απο τον τροπο λειτουργιας και σκεψης του συστηματος... συγγνωμη αν βρισκομαι εν μερη off topic απλα αδραξα την ευκαιρια περι συμβεβλημενου ιατρου...
  2. Γεια σας παιδια και απο μενα... ειμαι και εγω σχετικα καινουριος στο ΤΣΜΕΔΕ και εντελως καινουριος στο φορουμ. Καλως σας βρηκα λοιπον. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Για να παρεις χρηματα απο το ΤΣΜΕΔΕ για αγορα γυαλιων, χρειαζεται να σου γραψει ο οφθλμιατρος τα γυαλια στο συνταγολογιο ή πας και καταθετεις μονο την αποδειξη απο το μαγαζι με τα οπτικα? Ευχαριστω!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.