Μετάβαση στο περιεχόμενο

trypias

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. Τα σπιτια ηδη κατοικουνται. Ηλια σωστα, η πλακα ειναι προσθηκη που εγινε αργοτερα και δεν προβλεπεται στα σχεδια (εγινε περπου πριν απο 12 χρονια) Αν η γειτονισσα το προχωρησει, τι προβληματα μπορει να εχω απο πολεοδομια; προστιμο, ξηλωμα.... και τα δυο.
  2. Καλησπερα, Θα ηθελα την βοηθεια σας Στην μια πλερα της τριοροφης γωνιακης μονοκατοικιας που μενω υπαρχει διαδρομος 1 περιπου μετρου και μετα μεσοτοιχία με το διπλανο κτισμα. Ο διαδρομος εχει καλυφθει απο πανω με πλακα μπετον (η πλακα πατα πανω στην μεσοτοιχια και σε σιδερα που βγαινουν απο τις κολωνες του δικου μου κτηριου). Να σημεισω πως η μεσοτοιχία ειναι αποκλειστικα στο δικο μου οικοπεδο. Η γειτονισσα μου ζητα να γκρεμισω την πλακα και απειλει με πολεοδομια. Τι μπορω να κανω; Στα σχεδια δεν υπαρχει κατι τετοιο. Η πολεοδομια μπορει να με αναγκασει να το κοψω, να πληρωσω προστιμο; Ευχαριστω εκ των προτερων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.