Μετάβαση στο περιεχόμενο

ANASTASSIA

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ANASTASSIA's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καημέρα σας, επειδη αντιμετωπίζω και εγω ενα παρομοιο θέμα. Γνωρίζει κανεις τελικα τι έγινε για το ρέμα που ενω δεν φαινοταν πλέον στην διανομή απαιτήθηκε υδρολογική μελέτη? Και σε μας ζητηθηκε.. ενω το 1930 ήταν ρέμα, μετά το 1970 δεν είναι. Μας ζήτησαν υδρολογική Μελέτη για να αποδειχθεί οτι πλεον δεν ειναι και για να χρησιμοποιηθεί σαν χωράφι. Τι ακριβώς να δείχνω στην υδρολογική? Οποιαδήποτε πληροφορία χρήσιμη! Ευχαριστώ πολύ
  2. Καλημέρα σας!! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... δέν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να συνεργαστώ με οποιονδήποτε...στην περιοχή μου είναι μικρός ο κύκλος μας γενικότερα..για να καταλάβετε είμαι η μοναδική Γεωλόγος κ όντως μπορεί να έχω τα τυπικά προσόντα(με κλάδο στην Υδεογεωλογία με μαθήματα όπως κ την υδρολογία τα ουσιαστικά νιώθω πως όχι.. γιαυτό κ έχω πολλές απορίες.
  3. μου ζητήθηκε απο τοπογράφο να κάνω τη υδρολογική μελέτη για την οριοθέτηση ενός ρέματος. Δεν μου είπε κάτι παραπάνω ..απλά με ρώτησε αν μπορώ χωρίς μελετητικό πτυχίο να την κάνω εγώ και αν ναι τοτε θα μου πεί περισσότερα. Δεν γνωρίζω κάποιον που θα μπορούσα να συνεργαστώ. Ευχαριστώ πάντως.........
  4. σαν Γεωλόγος χωρις μελετητικό πτυχίο μπορω να την συντάξω?? (με βασική προυπόθεση πολλάαα άλλα)
  5. Καλημέρα σας, Είμαι Γεωλόγος και μου έχει ζητηθεί απο ένα τοπογράφο να κάνω την μελέτη για την οριοθέτηση ενός ρέματος. Δεν έχουν περάσει τα απαιτούμενα έτη για να αποκτήσω μελετητικό πτυχίο.. γνωρίζετε αν θα μπορούσα να αναλάβω την συγκεκριμένη μελέτη? Περιμένω με ανυπομονησία οποιαδήποτε πληροφορία. Ευχαριστώ πολύ :roll:
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.