Μετάβαση στο περιεχόμενο

aquarho

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by aquarho

  1. Καλημέρα, τί ακριβώς εννοείς, λέγοντας ''με ό,τι ατό συνεπάγεται'' ?
  2. Καλησπέρα σε όλους.Θα ξεκινήσω λέγοντας οτι είμαι ιδιοκτήτης μιας μεριδας 2500 τ.μ περίπου σε μια περιοχή όπου τα οικόπεδα είναι εκτός σχεδίου.Το 1983 έγινε πράξη σύστασης κάθετης ιδιοκτησίας.Προηγουμένως (το 1981) εκδόθηκε οικοδομική άδεια στο ένα κομμάτι (1250 τμ) και χτίστηκε μια οικοδομή 99 τ.μ. Να τονίσω ότι πρώτα αγόρασα το κομμάτι με την οικοδομή και μετά απο 1 χρονο περίπου το υπόλοιπο (το οποίο ανήκε σε άλλον ιδιοκτήτη).Η μερίδα έχει πρόσωπο σε ένα κεντρικό δρόμο 26 μέτρα.Αποφάσισα λοιπόν φέτος να πουλήσω το ένα κομμάτι(αυτο χωρις την οικοδομή).Ψαχνοντας τα διάφορα χαρτιά της μερίδας μου, διαπίστωσα πως δεν έχω στην κατοχή μου την βεβαίωση απο το δασαρχείο που απαιτείται για τα εκτός σχεδιου.Ρωτάω λοιπόν το εξής, υπάρχει περίπτωση το 1981 οταν εκδόθηκε η άδεια της οικοδομής να μην ζητηθηκε αυτο το χαρτι απο την πολεοδομία?
  3. Manos360 το σπίτι βρίσκεται στη Ρόδο και τα ταβάνια ειναι όλα γυψοσανίδα καθώς στο πάτωμα μπαίνει ενδοδαπέδια θερμανση και δροσισμός και ήθελα να αποφύγω τα ηλεκτρολογικά εκεί.
  4. Την ηχομόνωση την θέλω γιατί από το σπίτι και σε απόσταση 300 περίπου μέτρων πέρνανε αεροπλάνα σε σχετικά χαμηλό υψος, καθώς ο διάδρομος προσγείωσης βρίσκεται περίπου 4 χιλιόμετρα μακριά. Η τιμή βγαίνει περίπου 115 ευρό /μ2:( Το πράσινο δώμα που λές, τί ακριβώς είναι?
  5. Καλημέρα, βρίσκομαι στο στάδιο της κατασκευής της μόνωσης της ταράτσας σε νεοαναγειρόμενη μονοκατοικία.Έχω πάρει ήδη μια προσφορά για την κατασκευή της και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας.Σας παραθέτω λοιπόν τα αναλυτικά στοιχεία αυτής. 1.ΦΡΑΓΜΑ ΥΔΡΑΤΜΩΝ Επιμελής καθαρισμός , πλύσιμο με υδροβολή, μερεμετιάσματα, και τρεις επαλοιφώμενες στρώσεις οπλισμένο τσιμεντοειδές (μίξη ρητίνη) 2.ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ-ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ Τοποθέτηση 3 εκ. Πλάκες πρεσσαριστές πετρο βάμβακα 150kgr/μ2 3.ROOF MATE5εκ. +τοποθέτηση νάϋλον +περιμετρικώς 10*5 άμμος για ηχοαπορρόφηση 4.ΕΛΑΦΡΟΜΠΕΤΟΝ ΚΛΙΣΕΩΝ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ(ΜΕΣΟ ΠΑΧΟΣ 10ΕΚ.) μιξαρισμένο με ρητίνες ,ίνες, περλίτη +1,5 τσιμεντοκονίαμα 5.ΓΟΥΣΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΜΑΤΟΣ (MIX) 6.ΑΡΜΟΙ ΔΩΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΡΕ 7.ΕΞΑΕΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ NICOL Φ125 8.ΒΕΡΑΛ ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ SBS 4,5kgr/m2 καθαρισμός και υδροβολή α στρώση primer bicot μία στρώση βραστής ασφαλτόκολλας sbs 2kgr/μ2 ολική επικόλληση του βεράλ συμπεριλαμβανομένων και των στηθαίων Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν όλα αυτά τα θεωρείτε υπερβολικά και αν ναι τότε ποιά μόνωση πιστεύετε οτι θα ήταν η κατάλληλη? Το λέω αυτό γιατί η τιμή μου φάνηκε κάπως υπερβολική. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.