Μετάβαση στο περιεχόμενο

flora

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by flora

  1. Καλησπέρα συνάδελφοι, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση μιας και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με έκδοση οικοδομικής άδειας (εργάζομαι σε εταιρεία που ασχολείται με δημόσια έργα). Έχουμε ένα ακίνητο στην επαρχεία, το οποίο χρησιμοποιούνταν μέχρι και το 1995 περίπου ως σταύλος και αποθήκη. Προσέκρουσε ένα μεγάλο όχημα πάνω στο ακίνητο και το κατέστρεψε σχεδόν ολοσχερώς (η τοιχοποιία μετακινήθηκε και σε κάποια σημεία κατεδαφίστηκε ενώ οι πλάκες κόπηκαν σε κομμάτια). Οι ταράτσες είναι από οπλισμένο σκυρόδεμα (ανακατασκευάστηκαν το 1979 περίπου) και η τοιχοποιία απο ξερολιθιά είναι κατασκευασμένη προ του 1955 σύμφωνα με μαρτυρίες. Άδεια οικοδομική δεν υπάρχει. Μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε? Μπορεί η κατασκευή να θεωρηθεί προ του 1955 με τις αυθαιρεσίες που έχουν γίνει και αν ναι πως μπορώ να το πιστοποιήσω? Το ακίνητο μεταβιβάστηκε στην οικογένειά μου το 1993. Είναι πάνω στην επαρχιακή οδό αλλά είναι εκτός σχεδίου, εκτός ΖΟΕ και μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο. Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να το νομιμοποιήσω με κάποιο τρόπο ώστε να το ανακατασκευάσω για να μην πέσει ή είναι χαμένη υπόθεση?Υπάρχει δυνατότητα υπαγωγής στον Ν 4495? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  2. καλημέρα, είμαι νέα τεχνολόγος μηχανικός και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να με ενημερώσει για τη διαδικασία των αδειών επισκευής λόγω επικινδυνότητας.ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.