Μετάβαση στο περιεχόμενο

klimis75

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by klimis75

  1. Πάντως κάποιος μπορεί να μπει στη ρύθμιση και να τακτοποιηθεί και μετά να κάνει αναθεώρηση άδειας ως προς π.χ. να συνενώσε 2 διαφορετικές ιδιοκτησίες χωρίς να πειράξει τουσ ημιυπαίθριους. Αυτό μου φαίνεται παράλογο. Σημειώνω ότι και η ρύθμιση Σουφλιά είχε ακριβώς την ίδια διατύπωση. Μήπως είχε βγει κάποια ερμηνευτική εγκύκλιος ή ΠΔ σχετικά με το τι περιλαμβάνει ο όρος αναθεώρηση? ------ Και κάτι που ξέχασα. Αν σε μια αναθεώρηση αδείας (μετά τις 2-7-09) έγιναν αλλαγές σε 1 μόνο όροφο πολυόροφης οικοδομής, επηρρεάζονται και οι υπόλοιπες ιδιοκτησίες των άλλων ορόφων (εφόσον εννοούμε οποιαδήποτε αναθεώρηση)?
  2. Θα ήθελα να μάθω τι σημαίνει στο νομοσχέδιο για τη ρύθμιση των ημιυπαίθριων, όταν λέει : για άδειες που εκδόθηκαν ή αναθεωρήθηκαν έως 2-7-2009. Η αναθεώρηση αναφέρεται στην ισχύ της οικοδομικής άδειας που είναι 4 χρόνια (και αν δεν έχουν γίνει εργασίες χρειάζεται αναθεώρηση με τη λήξη) ή περιλαμβάνει και αναθεωρήσεις που έγιναν για ορισμένες αλλαγές (π.χ. συνένωση 2 διαμερισμάτων ενός από τους ορόφους σε πολυόροφη οικοδομή, ή αλλαγή ιδιοκτήτη λόγω θανάτου, κτλ)? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.