Μετάβαση στο περιεχόμενο

tzitzikas

Core Members
  • Περιεχόμενα

    349
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    3

File Comments δημοσιεύτηκε από tzitzikas

  1. On 29/6/2018 at 2:18 ΠΜ, PASOLE said:

    Το σύνολο των αναδρομικών βάσει νόμου του 2011, είναι 8. Κατά σειρά εξαμήνων :
    1. Β 2011

    2. Α 2012

    3. Β 2012

    4. Α 2013 (τρέχον, λήγει 29.6.18 αν δεν δοθεί παράταση)

    5. Β 2013

    6. Α 2014

    7. Β 2014

    8. Α 2015

    Όσον αφορά αυτά που λες ότι δεν βγάζει, σωστά το λες. Τα ειδοποιητήρια είναι διαθέσιμα για λίγο καιρό, ίσως 1-2 μήνες από τη στιγμή που θα αναρτηθούν. Αν δεν το κατεβάσεις και είτε το εκτυπώσεις είτε το σώσεις στο σκληρό δίσκο, μετά το σβήνουν και πρέπει να πας σε ένα τοπικό γραφείο ΤΣΜΕΔΕ να στο ξανατυπώσουν. Το καλύτερο είναι να το σώσεις στον Η/Υ σου και να το έχεις διαθέσιμο όποτε θες. Σε .pdf είναι. Καλύτερα πήγαινε και ρώτησε σε ένα τοπικό γραφείο του ΤΣΜΕΔΕ για τα Β 2011 και Α 2012 που δεν τα είδες στο σύστημα. Είναι και το Β 2012 υπόψιν. Μάλλον κάτι μπέρδεψες. Άλλο οι κανονικές εισφορές των παλιών εξαμήνων και άλλο τα αναδρομικά που παραθέτω πιο πάνω. Διότι λες "...τα παλιά τα είχα πληρώσει τότε καθυστερημένα και προφανώς τα είχα χρυσοπληρώσει (είχαν αναδρομικά μέσα)" και στο τέλος "Για 2011 και 2012 δεν είχα ειδοποιητήρια.." Δεν στέκουν μαζί αυτές οι δυο εκφράσεις.

    είχα μιλήσει τηλεφωνικά με υπάλληλο του ΤΣΜΕΔΕ και μου είχε πει οτι έχω να πληρώσω μόνο για το 2013. Ειδοποιητήρια είχα για τις κανονικές εισφορές. Αλλα όταν είχα πάει στο τοπικό Τσμέδε να πληρώσω μετά απο κανα χρόνο τις εισφορές ενός έτους (δεν θυμάμαι ποιο) ήταν τσιμπιμένες και ρώτησα γιατί και μου είπε οτι περιέχουν και αναδρομικα. Θα ξαναρωτήσω για να σιγουρευτώ.

    Δηλαδή συγνώμη, αναρτούν τα ειδοποιητήρια για 1-2 μήνες και μετά τα κατεβάζουν λες. Αν κάποιος δεν προλαβει να το δεί και το κατεβάσουν, μετά του φορτώνουν για χρόνια τόκους μέχρι να το πάρει χαμπάρι? Δεν στέλνουν κάποια ειδοποίηση οτι χρωστάς αυτά? Εστω στην καρτέλα σου στον ΕΦΚΑ. Καποια στιγμή πέρισυ μου είχαν βάλει στην καρτέλα μου στον ΕΦΚΑ όλο το ποσό των 12 δόσεων διακανονισμού (τσμέδε 2015) οτι το χρωστάω όλο! ενώ είχα εξοφλήσει προς τον Σεπτέμβρη του 2017 και τους πήρα τηλ. έστειλα και μαιλ και το διόρθωσαν. Ειχαν πει λάθος του συστήματος, δεν περάστηκε οτι εξόφλησα. Αρα οφειλές στο Τσμεδε πρέπει να φαίνονται στην καρτέλα μας στον ΕΦΚΑ

     

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.