Μετάβαση στο περιεχόμενο

MARY.B

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by MARY.B

  1. Καλά τα λες και λογικά. Όμως εδώ μιλάμε για διακανονισμό αφού πληρώσεις το τρέχων ειδοποιητήριο , το παράβολο και την 1η δόση. Εγώ και πιστεύω πολλοί ακόμη, δεν μπορούμε να πληρώσουμε τα 2500€ για να γίνει ο διακανονισμός.Και με αυτά που ακούγονται για λήξη των διακανονισμών από ένα σημείο και μετά, δεν βλέπω φως στο τούνελ. Όπως είπες η λογική δεν είναι προσόν των νομοθετούντων. Και αυτή η τροπολογία θεωρώ θα καταλήξει "φάρμακο για πεθαμένο".
  2. Συγνώμη αλλά δεν μου λέει τίποτα η αλλαγή κατηγορίας αν είμαι "ασφαλιστικά ενήμερος".Δεν λύνει το πρόβλημα αυτών που χρωστούν και δεν μπορούν καν να μπουν σε ρύθμιση.Και να μην πω οτι με τις αναδουλειες δεν θα μπορούν να πληρώσουν ούτε αυτοι που θα μπουν σε μικρότερη κλίμακα αφου τα ασφάλιστρα είναι υπέρογκα.
  3. Καλημέρα σε όλους. Θελω να ρωτήσω το εξής: Το ΤΣΜΕΔΕ τελικά είναι ιδιωτικό ταμείο ή δημόσιο; Αν είναι ιδιωτικό με ποιό δικαίωμα θα βεβαιωθούν στην εφορία τα χρέη μου; Και γιατί δεν έχω το δικαίωμα να επιλέξω ιδιωτική ασφάλιση σε άλλη εταιρία ;( αν πλήρωνα το χρόνοσε ιδιωτική ασφάλιση για όλη την οικογένεια , όσα χρεώνει το ΤΣΜΕΔΕ για ένα εξαμηνο, θα είχα ιδιωτικό ελικοπτερο να παει τα παιδιά μου στον παιδίατρο)Σημειωτέον στο εξωτερικό οι μηχανικοί ασφαλίζονται σε εταιρία της επιλογής τους. Αν τελικά είναι κρατικό ταμείο γιατί οι εισφορές μου υπολογίζονται διαφορετικά από τους υπόλοιπους Έλληνες; Δεν εισπράτω δεν πληρώνω. Τα ασφάλιστρα του ταμείου είναι ληστρικά. Πάντα ήταν. Απλά τώρα δεν μπορούμε να τα πληρώσουμε αφού ουσιαστικά οι περισσότεροι δεν δουλέυουμε. Χρωστάω εδώ και 2,5 χρόνια και δεν μπορώ να κάνω ρύθμιση γιατι δεν μπορώ να πληρώσω το τρέχων ειδοποιητήριο, αλλα και η δόση που δεν μπορεί να πέσει κάτω των 200 € / μήνα δεν μπορεί να βγει με τα ΠΕΑ και τα αυθαίρετα. Κάτι πρέπει να κάνουμε εμείς οι μηχανικοί ΟΛΟΙ μαζί. Δεν μπορούμε να περιμένουμε από καμιά κυβέρνηση να κάνει κάτι για μας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.