Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

e.leonidas

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλησπέρα,
     
    Σε Πράξη που αφορά σε έγκριση εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας και έχει εκδοθεί, παραλείφθηκε  να υποβληθεί εκ παραδρομής ένα δικαιολογητικό. Υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς της αίτησης ώστε να υποβληθεί το αρχείο που λείπει?
     
    Με εκτίμηση,
     
    Λεωνίδας
  2. Δημήτρη είναι 6.500,54 τ.μ. και ΔΕΝ έχει πρόσωπο σε δρόμο. Δεν κατατμήθηκε ποτέ. Δεν υπάρχει τίτλος (τώρα είναι να γίνει συμβόλαιο). Είναι οικισμός κάτω των 2000 κατοίκων, άλλα το οικόπεδο βρίσκεται εκτός διανομής του οικισμού όμως ΕΝΤΟΣ ΟΡΙΩΝ αυτού. Η αρτιότητα με απόφαση νομάρχη είναι στα 1.000,00 τ.μ. και 15,00 μ . πρόσωπο. Η ερώτηση είναι αν μπορεί να κατατμηθεί (γνωρίζω ότι ένα οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο μπορεί να κατατμηθεί αρκεί να προκύψουν άρτια και οικοδομήσιμα. Αυτό όμως είναι ΜΗ άρτιο και ΜΗ οικοδομήσιμο λόγω έλλειψης προσώπου). Ευχαριστώ.
  3. Ευχαριστώ πολύ. Εννοούσα ΜΗ αρτιο και ΜΗ οικοδομησιμο οικοπεδο. (Ενω εγραφα μη αρτιο και οικοδομησιμο στο θεμα) Συγγνωμη για το μπερδεμα. Η ερωτηση μου ισχυει αν σε μπερδεψα παραπανω
  4. Επιτρέπεται η Κατάτμηση σε μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο οικόπεδο;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.