Μετάβαση στο περιεχόμενο

jdmarx

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by jdmarx

  1. Απο προσωπική εμπειρεία, η γή υψηλής παραγωγικότητας καθορίζεται με το μάτι του γεωπόνου της νομαρχίας.......δλδ ελάχιστες δ/νσεις νομαρχίών έχουν πάρει αποφάσεις όπως προβλέπεται για το γεωγραφικό καθορισμό της γής υψηλής παραγωγικότητας, ακόμα και αν η δ/νση πολεοδομικού σχεδιασμού και περιβάλλοντος γνωμοδοτήσει θετικά για μια εγκατάσταση σε γήπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο, εφαπτόμενο σε επαρχιακό δρόμο και εκτός ζώνης τοεβ, η ΝΕΧΩΠ 9 στις 10 δίνει αρνητική γνωμοδότηση.
  2. η μεταλλική κατασκεύή πιθανότατα δεν χρειάζετε γειωση γιατί δεν έχει επαφή με τα στοιχεία και δεν υπάρχει περίπτωση σε κατοικημένη περιοχή να φαει κεραυνό. αν γειώσεις την εγκατάσταση η βαση δεν χρειάζεται γειωση.
  3. φίλε stayro γιατί να χρησιμοποιήσεις κεντρικό inverter? μπορεις να χρησιμοποιήσεις πολλους μικρούς δλδ 7 - 11 kw που έχεις μεγαλύτερη ευελιξία και λιγότερα ΄λειτουργικά προβλήματα. άν τωρα έχεις τους αγορασει τους inverters μπορεις να τους χρησιμοποιήσεις. πιθανόν θα μπορουν να δουλέψουν σε master-slave. αν οχι θα πρέπει να έχουν phase sensing για να ενώσεις τις ac εξόδους. αν δεν έχει ούτε αυτό θα έχεις πρόβλημα κάθε φορά που κάνει η δεη συντήρηση στο δικτυο και αλλάζει τις φασεις.
  4. δεν υπάρχει ελάχιστη αμοιβή για μελέτες περιβαλλοντικών ιδιωτικού τομέα. μπορείς να τις χρεώσεις κατα βούληση. μία σωστή και ολοκληρωμένη ΠΠΕ επειδή έχει πολύ χαρτούρα (ανάλογα με την περιφέρεια απο 4 έως 9 αντίτυπα, η ΚΥΑ καθορίζει 6), τρέξιμο σε υπηρεσίες και κόστος υλικών δεν πρέπει να χρεωθεί κάτω απο 4.500-5.000€. σε αυτή τη τιμή θεωρώ ότι είναι πληρωμένη.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.