Μετάβαση στο περιεχόμενο

papap

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Αθήνα

papap's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Στα 3.000 που χρωστάει είναι και το ΕΕΤΗΔΕ μέσα; Αν ναι τότε μπλέκει λίγο το πράγμα γιατί σε περίπτωση επανασύνδεσης σε άλλο όνομα η ΔΕΗ ζητάει προκαταβολικά εξόφληση του ΕΕΤΗΔΕ και ας μην υπάρχει ληξιπρόθεσμο υπόλοιπο. Τουλάχιστον στη ΔΕΗ Παγκρατίου αυτό μου ζήτησαν και μόνο όταν τους υπέγραψα υπεύθυνη δήλωση ότι θα κάνω διακανονισμό με την εφορία μου το επανασύνδεσαν.
  2. Φίλε μου καταρχάς εφόσον γνωρίζεις επακριβώς τα όρια σου, βγάλε μια άδεια και περίφραξέ το, το συντομότερο δυνατόν. Χθές αν γίνεται. Το θέμα της στάνης και της χρησικτησίας όπως λέει και ο Γιάννης μπορεί να σου δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα, γιατί ναι μεν είναι πρόσφατη αλλά αν ο τσοπάνης δώσει από ένα κατσικάκι στον κάθενα μπορεί να σου κουβαλήσει 10 μάρτυρες σε πιθανόν μελλοντικό δικαστήριο που θα ισχυριστούν ότι η στάνη είναι εκεί 20 χρόνια. Βρες αεροφωτογραφία πρόσφατη που δε φαίνεται η στάνη. Σου μιλάω όχι σαν τοπογράφος ή σαν νομικός, αλλά σαν παθών. Για το θέμα της δουλείας αν είναι διστακτικοί οι όμοροι να στη δώσουν έστω και με αποζημίωση, και δε θέλουν να γίνει συμβολαιογραφική πράξη που θα εγγράψει δουλεία στο υποθηκοφυλακείο, μπορείς και με ιδιωτικό συμφωνητικό, που στην ουσία την ίδια βαρύτητα θα έχει.
  3. Ο συνάδελφος έχει δίκιο. Το κάλυμμα (radome) υπάρχει μόνο για προστασία από καιρικές συνθήκες. Το μέγεθος της κεραίας παίζει ρόλο κυρίως στη λήψη σήματος και όχι στην εκπομπή. Σημασία έχει το μηχάνημα που είναι συνδεδεμένο στην εκάστοτε κεραία. Οπότε μεγάλη κεραία δε σημαίνει και ισχυρό σήμα εκπομπής. Η κεραίες αυτές είναι κατευθυντικές (έχουν λεπτή δέσμη εκπομπής) και αν δεν είσαι ακριβώς φάτσα τότε δεν έχεις πρόβλημα. Τα μηχανήματα αυτά δε βγάζουν παραπάνω από 1watt ισχύος. Αντίθετα οι κεραίες (cells) που βρίσκονται στην κορυφή του ιστού και συνήθως είναι μακρόστενες παραλληλόγραμμου ή κυλινδρικού σχήματος ο ρόλος τους είναι οι κάλυψη σήματος δικτύου και εκπέμπουν δεκάδες και οι παλαιότερες εκατοντάδες watt με πολύ ανοικτή δέσμη και ας φαίνονται μικρότερες στο μάτι. Αν έχεις τέτοιες απέναντι σου τότε είναι πρόβλημα.
  4. Καλησπέρα streetas, για την Ήπειρο δεν γνωρίζω αλλά εδώ στην Αττική υπάρχει ενδιαφέρον. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό υπέγραψα συμφωνητικό με μια εταιρεία φωτοβολταϊκών για ενοικίαση ενός αγροτεμαχίου μου εκτός σχεδίου.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.