Μετάβαση στο περιεχόμενο

nsmaker1

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

nsmaker1's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Η γνωμη μου ειναι οτι υλικα οπως το ελαφρομπετον πρεπει να αποφευγονται γιατι "καθονται" κουφια απο την στιγμη που "πεφτουν" και υλικα οπως ο περλιτης πρεπει να χρησιμοποιουνται μονο για γεμισμα εφοσον υπαρχει προβλημα βαρους αλλα με την προυποθεση να πεφτει και τσιμενοκονια απο πανω.
  2. Αν η επιφανεια (πλακακια) δεν ειναι κουφια το μονο που χρειαζεται να κανεις ειναι να παρεις ενα ειδικο ασταρι το οποιο περναει επανω απο τα πλακακια και κολλα μεγαλης αντοχης και να γινει συγκολληση επανω στα ιδια πλακακια.Θα μπορουσα να σου αναφερω καποια υλικα καποιας εταιριας που δουλευω χρονια,βεβαια ειναι πανακριβη αλλα για τετοιες δουλειες συμφερει αν υπολογισεις ξηλωματα,λασπες κλπ κλπ.
  3. Το πρωτο λαθος ειναι το perlobeton και η συγκολληση των πλακιδιων επανω σε αυτο.Αν ειχες προβλημα βαρους το καταλαβαινω,βεβαια μπορεις να μου πεις (στο περιπου ) ποσο ποντους "ετρωγε"?Αν ετρωγε μεχρι 3 cm δεν καταλαβαινω γιατι δεν στρωθηκε με τσιμετοκονια και αν ετρωγε παραπανω γιατι δεν εγινε γεμισμα εστω με το περλομπετον και να επεφτε απο επανω 3 cm τσιμετοκονια?Αυτα τα υλικα ειναι καλο νε αποφευγονται γιατι μακροχρονια δημιουργουν προβληματα.Η τοποθετηση των πλακιδιων οταν εγινε ειχε τραβηξει το δαπεδο?Ειχε σκουπιστει σωστα?Οι τεχνιτες δεν σου προτειναν καποια καλυτερη κολλα με μεγαλυτερες αντοχες? Τα περισσοτερα φουσκωματα σε πλακακια συμβαινουν λογω συστολης/διαστολης αλλα στην δικη σου περιπτωση φταινε τα παραπανω που εγραψα. Για να απαντησω στην μαριλενα... Η τσιμεντοκονια (θαλασσης) οχι μονο δεν θεωρειται ξεπερασμενη αλλα ειναι το ιδανικοτερο υλικο για την συγκολληση πλακιδιων αντιθετως με τα "κουφια" υλικα οπως το ελαφρομπετον/περλομπετον τα οποια "στρωνονται" μονο με την μεθοδο του σταυρου!(οταν τα στρωνεις κανε τον σταυρο σου να αντεξουν καμια 5ετια). Χωρις να θελω να γινω κακος και χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν ενα μικρο καλοπροαιρετο σχολιο!!! Η θεωρια απο την πραξη απεχουν χιλιομετρα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.