Μετάβαση στο περιεχόμενο

Sweet Imperial

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Το καταλαβα οτι λεγατε το ιδιο . Με την διαφορα ομως οτι ενας τροπος ηταν ευγενικος ο αλλος ηταν απαραδεκτος . Σε ευχαριστω για την απαντηση που μετα απο αγωνα , ελαβα οτι το αφρολεξ (ηταν αφρολεξ) δεν ηταν φυσιολογικο. Μονο αυτη την απαντηση θεωρητικα ζητουσα . Τα χρηματα μπροστα σε μια σωστη κατασκευη ειναι πολυ ανουσια για μενα. Το φθηνο και ξεπετα θα βγει ακριβο και το ακριβο θα βγει φθηνο σε σχεση με το πρωτο . Να μαθω θελω(διαβαζω οσα μπορω εδω μεσα και οσα μπορω να κατανοησω ) έστω τα βασικα.. για να μπορεσω να διακρινω τον κατάλληλο σε θεμα θερμομόνωσης πολιτικό μηχανικο . Σε ευχαριστω και παλι
  2. Ρωτησα σε θεωρητικη βαση αν ειναι φυσιολογικο να μπαινει αφρολεξ γιατι δεν τους εφτασε το αλλο υλικο . Σε τι δεν ειμαι κατανοητη ? Οτι δεν εχεις δικαιωμα να απαγορευεις ? Παρακαλω πολυ να σταματησει εδω μπας και εππανελθει το επιπεδο . Υ.Γ αυτο ειναι ενα μεγαλο παραδειγμα στο πως εμεις τα προβατα θα πρεπει να εχουμε τα ματια μας δεκατεσσερα
  3. @astranalysis Πρωτα απο ολα ειχα την εντυπωση οτι η δημιουργια αυτου του φορουμ ειναι για εμας τα ''προβατα '' να κατανοησουμε & να μαθουμε πως μπορουμε να εχουμε ενα καλυτερο σπιτι για εμας και τα παιδια μας . Δεν ρωτησα να μου λυσεις το προβλημα ρωτησα αν ειναι φυσιολογικο αυτο στη φωτογραφια . Εαν δεν θελατε Κυριε astranalysis, θα μπορούσατε 1. να μην απαντησετε 2. να μου στειλετε προσωπικο μυνημα οτι κατι εχω κανει λαθος ..(σαν παλιο μελος ) οτι ..εγω η ξανθια και οτι δεν τηρω τους κανονισμους του φορουμ ή εχω κανει λαθος καπου . Θα ηθελα να σας ενημερωσω , οτι τα φορουμ δημιουργηθηκαν για να μεταδιδονται αποψεις -βοηθεια και οχι καποιοι οταν ρωτανε , οι αλλοι να μπαινουν με άκομψη συμπεριφορά -επειδη ενα μελος θελει να μαθει. Απο ποτε σας δωθηκε το δικαιωμα να απαγορευεται καποιον που θελει να μαθει στο πως δεν θα ερθει σε κακες εκπληξεις μεσα στο σπιτι του ? Ειμαι στην ενοτητα ΘΕΜΑΤΑ ΙΔΙΩΤΩΝ και εχω καθε δικαιωμα να ρωτησω. Το αν θα απαντηθει αυτο ειναι δικο σας θεμα. Εαν ενα ποστ δεν τηρει τους κανονισμους ο διαχειριστης -συντονιστης το διαγραφει. ----------------------------------------------------------------- @pk10gr Σε ευχαριστω πολυ ηδη αυριο εχω συναντηση με δικο μου πολιτικο μηχανικο . Να εισαι παντα καλα .
  4. Σε ευχαριστω , Θα το γραψω στις σημειωσεις μου και αυτο να διευκρινιθει .
  5. Φυσικα και θα κινηθει ! Για αυτο λειτουργουν μερικοι ετσι γιατι μερικοι αλλοι τους το επιτρεπουν .. Ενα εξωδικο για αρχη και μια καταγγελια για οτι αυθαιρετο εχει , που ηταν και ο λογος που δεν αγοραστηκε . Απο την αλλη ..πως δοθηκε σε προβληματικη αγορα .. προκαταβολη ..προκαταβολη δινουμε εφοσον ο δικηγορος μας εχει ψαξει τα παντα... Και επισης να ενημερωσω ,οτι απο το Δεκεμβριο προς '11 η αδειες θα δινονται απο την γνωστη και αγαπητη πολεοδομια ..και οχι με τον γνωστο τροπο... Τωρα η θα περιοριστουν τα αυθαιρετα..'η θα γινει του ευροφακέλου ...
  6. Αυτο που γνωριζω εγω ,αρχικα θα εχει προβλημα με δανειο αν θα θελησει ειτε μελλοντικα μεχρι να μπει στο σχεδιο ειτε για να το αγορασει τωρα , και προβλημα στο να απαλλαγει απο τους φορους πρωτης κατοικιας της που δικαιωματικα μπορει να παρει σε πρωτη κατοικια. Εγινε σε μια φιλη μου , που θελησε να προχωρησει σε τετοια αγορα .Φυσικα δε ειμαι ειδημων και δεν γνωριζω παραπανω και σιγουρα καποιος αλλος γνωστης μπορει να σου πει συγκεκριμενα . Να εισαι καλα .
  7. Σας ευχαριστω πολυ Κανω την προετοιμασια μου και μαθαινω οτι μπορω ,πριν προχωρησω την Τριτη στον υπεύθυνο μηχανικό . Καλο σας απογευμα .
  8. Ειναι παρανομη ,ακομα και οταν εχεις τα παραπανω στοιχεια σε μετρα που μου δωσατε ? Και επειδη πολλα ειναι δυστυχως παρανομα και στην συνεχεια νομοποιουνται (οπως ημιυπαιθριοι) υπαρχει τροπος να δημιουργηθει νομιμα και σωστα οπως στη φωτογραφια που σας παρεθεσα ? Σας ευχαριστω πολυ .
  9. Ευχαριστω για τις πληροφοριες σας . Η απαντηση ειναι , ειδα τα απλα τουβλα ..σε παλετες για την ακριανη μεζονετα (οχι της δκης μου)και δεν ειμαι λατρης του συμβατικου τουβλου(απλου) ειδικα οταν πλεον υπαρχουν στην αγορα λυσεις για μεγιστη θερμομονωση . Γιατι να βαλει απλο τουβλο οταν υπαρχει πιο εξελιγμενο οπως το θερμομονωτικο ? αυτη ειναι η σκεψη μου .. Σας ευχαριστω και παλι . Και εππανερχομαι ..εφοσον σημερα πηγα στην οικοδομη , και βλεπω στον ενα τοιχο τον εξωτερικο εκει που σας εβαλα στην φωτογραφια το βελακι ενα κομματι φενιζολ ασπρο. και στις αλλες δυο μεζονετες μαζι με την δικια μου -πλην αυτο το σημειο εχουν το υλικο το αλλο(που υπαρχει στην φωτο και σε μενα σε ενα σημειο υπαρχει αυτο.. Ειναι φυσιολογικο αυτο ? και εππισης στο τυφλο της τοιχο ειχαν βαλει τα 3/4 διπλη σειρα τουβλο και αναμεσα στο κενο ...τιποτα .. Η ερωτηση μου ειναι δεν μπαινει κατι εκει για την θερμομονωση? Η μπαινει μετα πριν κλεισουν το τελευταιο τεταρτο? Στις διπλανες 2 μεζονετες στο κενο αναμεσα στα τουβλα ηταν γεμισμενα σαν μπετο να το πω ..δεν ξερω ..εχω αρχισει ενστικτοδως και κατι δεν μου κολαει ..
  10. Kαλησπερα και παλι , Η αυτονομη μεζονετα που κατασκευαζεται (ειναι στα μπετα ) στο σαλονι μου θα ηθελα να δημιουργησω σοφιτα παταρι (εχω πολυ υψος (τελευταιος οροφος) στο τυφλο μερος του πισω , μηπως γνωριζει κανεις πληροφοριες πως μπορει να γινει και αν υπαρχουν ενναλακτικες χωρις τουβλο ,ισως σιδεροκατασκευη ? Εχω επισυναψει φωτογραφια για το πως θα το ηθελα . ευχαριστω.
  11. Ειναι στο σταδιο μπετον , δεν προχωραει στα τουβλα για να γινουν οι απαραιτητες αλλαγες απο εμας ως προς την εσωτερικη διαρυθμιση . Εχουμε μιλησει για την θερμομονωση στα γρηγορα και πολλες φορες (με τον κατασκευαστη) και νιωθω ανασφαλεια στο τι υλικο θα βαλει .Την τριτη εχουμε το πιο σοβαρο για μενα ραντεβου περα απο την κυρια υπογραφη με την δικηγορο μου εχω απαιτησει να γραφτει ολα τα υλικα που θα χρησιμοποιηθουν για θερμομονωση . Δεν εχει προσωρησει για να σας πω τι εχω δει οπως εξωτερικά, ανάμεσα σε 2 σειρές τούβλων..ειναι στα μπετα οπως προειπα .
  12. Καλησπερα σας , Ειμαι στην τελικη ευθεια μια αυτονομης μεζονετας αποτελουμενη απο 3 μεζονετες (μεσοτοιχια ). Κλεισαμε την γωνιακη , ειναι στο σταδιο μπετου και ειναι ετοιμος να βαλει τα τουβλα . Τον σταματησα , γιατι βρηκα πολυ εντυπωσιακο τα Θερμομονωτικα τουβλα , με την ιδεα οτι μπορω να διαπαραγματευτω μαζι του την αλλαγη ,απο τα συμβατικα και να πληρωσω την διαφορα τους στην χονδρικη τιμη φυσικα . Εχω πεθανει στο διαβασμα γιατι θελω ισχυρη θερμομονοση ,ηχομονοση και δεν ειμαι διαθετημενη να τον αφησω στο συμβατικο και γρηγορο ξεπεταμα της ελληνικης νοοτροπιας . Μηπως γνωριζει κανεις την διαφορα τιμης απο τα συμβατικα και οποιαδηποτε πληροφορια για το θερμομονωτικο τουβλο ? Ευχαριστω για οποια πληροφορια μου δωσετε .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.