Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimitra.mrk

Members
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dimitra.mrk's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλημέρα συνάδελφοι, γνωρίζει κάποιος ποια είναι η διαδικασία για την ηλεκτροδότηση ενός κτιρίου προ του '55 στο οποίο έχει γίνει τακτοποιηση με τον 4014;
  2. καλημέρα. μήπως θα μπορούσε να με ενημερώσει κάποιος τι ορίζει ο ΝΟΚ για τη δόμηση,τον όγκο και την κάλυψη σ 'εκτός σχεδίου περιοχές?
  3. καλημέρα συναδελφοι!μου εχει προκύψει ένα ζήτημα για αλλαγή χρησης απο κατάστημα σε υγειονομικού ενδιαφεροντος(αναψυκτηριο).Το προβλημα ειναι οτι το κτίριο έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο και ανήκει σε παραδοσιακό οικισμο..Θα ηταν πολύτιμη βοήθεια αν καποιος θα μπορούσε να με καθοδηγήδει σε σχέση με τις ισχυουσες διαταξεις και τις διαδικασίες που πρέπει να κάνω.Το καταστημα λειτουργεί από το 1982,η τελευταία οικοδ.άδεια ειναι το 1989..Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  4. καλημερα συνάδελφοι, σας γράφω κι εγώ εδώ για παρόμοιο θέμα.. Ο πελάτης μου θέλει να κανει αλλαγή χρήσης από καταστημα σε υγειονομικού ενδιαφεροντος.Το κτήριο βρίσκεται σε παραδοσιακό οικισμο και έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο.Εχει άδεια λειτουργίας ως καταστημα από το 1982!τι διαδικασες πρέπει να κάνω?
  5. γεια σας,εχω το εξής θέμα:ενα κτήριο το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως ιστορικό διατηρητέο και βρίσκεται σε παραδοσιακό οικισμό δουλεύει απο το 82 ως κατάστημα.Ο πελάτης θέλει αλλαγή χρήσης σε υγειονομικου ενδιαφέροντος.μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ως προσ τη διαδικασία και τις ισχυουσες νομοθετικές διατάξεις?
  6. βεβαίως...έχεις απόλυτο δίκιο!σ ευχαριστώ πολύ για την πληροφορια! και κατι ακομα.. εχω αναλάβει μια περιπτωση που μ εχει δυσκολεψει πολύ.. ειναι ενα κτήριο χαρακτηρισμένο ωσ ιστορικο δαιτηρητέο σε παραδοσιακο οικισμο και ο πελατησ θέλει να κανει αλλαγή χρήσης απο καταστημα σε υγειονομικού ενδιαφέροντος..ξέρω οτι είναι δύσκολη περιπτωση αλλα οποιαδήποτε γνωμη για το πως πρέπει να κινηθώ είναι ευπροσδεκτη...λειτουργεί απο το 82 ως καταστημα..
  7. ναι αυτό εννοώ...μήπως έχεις εντοπισει την παραγραφο που αναφερονται οι εξαιρέσεις?
  8. Καλημέρα,μήπως γνωρίζει κάποιος αν τα διατηρητέα κτήρια εξαιρούνται του Ν.4014/11?
  9. μήπως ειναι ευκολο να ενημερωσεις για το πως το αιτιολογησες και τι συνέβη τελικά γιατί έχω μια σχεδόν ίδια υπόθεση?
  10. Εχεις δίκιο!καθόλου ασήμαντη λεπτομέρεια!! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.