Μετάβαση στο περιεχόμενο

katani

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλημέρα σε όλους, Σκέφτομαι να τοποθετήσω μια μικρή ψησταριά κάρβουνου στο μπαλκόνι, χτιστή και επειδή δεν εχω καλή πρόσβαση να κάνω ανοιχτή καπνοδόχο σκεφτόμουν αν υπάρχει η εναλλακτική να τοποθετηθεί απορροφητήρας με φίλτρα ενεργού άνθρακα. Το έχει δεί κανεις να παίζει στην πραγματική ζωή; Θεωρείτε ότι θα με καλύψει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Γιάννης
  2. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου άλλα όλες οι γνώμες που έχω πάρει μέχρι τώρα είναι επιπέδου "ο κυρ-Νικος ο τζακάς...". Ακόμα και αν το "βοηθήσω" με κάποια περιστρεφόμενη φούσκα στο τέλος (δεν ξερω αν το λέω σωστά..) εξακολουθώ να κινδυνεύω από κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ!
  3. Καλημέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος μη-μηχανικός και θα ήθελα την άποψή σας για την κατασκευή ενώς barbecue σε μπαλκόνι και ειδικότερα για την καμινάδα του. Επειδή το μπαλκόνι είναι σκεπασμένο με πλάκα την οποία δεν θέλω να τρυπήσω σκέφτηκα αν γίνετε να φτιάξω το barbecue στον εξωτερικό τοιχο πίσω από τον οποίο βρίσκετε το τζάκι του σαλονιού και τρυπόντας τον τοίχο στο πάνω μέρος να "ρίξω" την καμινάδα του barbecue στην καμινάδα του τζακιου. Επίσης υπάρχει περίπτωση το μπαλκόνι να μην αντέχει το βαρος του barbecue? (νεόκτιστη οικοδομή) Έχει καμιά λογική ή σκέψη μου ή λέω κουταμάρες??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.