Μετάβαση στο περιεχόμενο

mariott76

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by mariott76

  1. Καλησπέρα, έχω μια απορία όσον αφορά την τακτοποίηση αυθαιρέτων... Οι εξώστες της ταράτσας (στην άδεια) έχουν μικρότερο πλάτος απο τους εξώστες των υπολοίπων ορόφων.....αλλά στην πράξη έχουν κατασκευαστεί μεγαλύτεροι (δλδ ίδιοι με των άλλων ορόφων). Πώς δηλώνουμε τους εξώστες και πως υπολογίζουμε το πρόστιμο? Κάθε εξώστης υπολογίζεται χωριστά?
  2. Ποιές είναι οι απαιτούμενες αποστάσεις (μεταξύ των οχημάτων και ιδιαίτερα η απόσταση απο την γκαραζόπορτα) σε υπόγειο χώρο σταύθμευσης οχημάτων?
  3. Μία ερώτηση.......όταν κάνεις ηλεκτρονική υποβολή για αμοιβή για τακτοποίηση η/χ στο τεε ,σου βγάζει τελικά ενα αρχείο pdf....ο κωδικος πληρωμής που είναι?
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση!Βασικά η απορία μου είναι αν μπορώ να ανοίξω μια λωρίδα τεσσάρων μέτρων απο το ρυμοτομούμενο οικόπεδο του (φυσικά αυτός δεν θα θέλει αφού δεν έχει αποζημιωθεί απο τους υπόλοιπους) ,ώστε να έχω προσβασιμότητα στο πρόσωπο του οικοπέδου μου.
  5. Θα ήθελα να ρωτήσω σε ένα οικόπεδο το οποίο είναι εξ' ολοκλήρου ρυμοτομούμενο λόγω χάραξης δρόμων,αν κάποιος ενδιαφερόμενος ζητήσει τιμή μονάδας αποζημίωσης (απο το δικαστήριο) για ένα τμήμα του οικοπέδου,βγεί απόφαση και πληρώσει,τότε αυτό το τμήμα τίθεται σε κοινή χρήση, ή ο ιδιοκτήτης έχει δικαίωμα να το αμφισβητήσει?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.