Μετάβαση στο περιεχόμενο

epa

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

epa's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Πληρωνεται το παραβολο, ξαναυποβαλουμε τη δηλωση για να περασει στην προσωρινη υπαγωγη και εκει επιλεγουμε τον τροπο πληρωμης. Πλεον ειμαστε σε προσωρινη υπαγωγη και μπορουμε να δηλωσουμε παλαιοτερα προστιμα (ημερομηνια και Α/Α εφορειας, κωδικο πληρωμης, οτιδηποτε αποδεικνυει την πληρωμη) και το συνολο του ποσου (μολις το εκανα χωρις τελιτσα στις χιλιαδες και με κομμα στα λεπτα του ευρω και το πηρε...). Σε αυτο το σημειο θα πρεπει να εχουν αναθεωρηθει και οι δοσεις ή η εφαπαξ πληρωμη με το νεο υπολοιπο.
  2. Στο Συμψηφισμο Προστιμων εχει και αστερισκους αλλα πουθενα η επεξηγηση. Ξερει κανενας τι εννοει? Μετα λεει με λιγα λογια οτι εδω λαθη δεν διορθωνονται. Ξερει κανενας αν το 10.000 πρεπει να γραφτει ετσι ή 10000 (δλδ χωρις τελιτσα )? οπως επισης και το κομμα ...σαν τελιτσα ή σαν κομμα οπως στα φυλλα καταγραφης? Μην κανουμε κανενα λαθος γιατι θα ΄ναι χοντρο...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.