Μετάβαση στο περιεχόμενο

dune

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

dune's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σύμφωνα με το ΦΕΚ για τα αυθαίρετα αναφέρει το εξής για την τιμή ζώνης. Λαμβάνεται υπόψη η ελάχιστη τιμή που ισχύει στο δημοτικό διαμέρισμα του αυθαιρέτου και εάν δεν έχει καθόριστεί σε αυτό, η ελάχιστη τιμή ζώνης που ισχύει στο Δήμο. Το εγχειρίδιο του ΤΕΕ στην τρίτη σελίδα στο σημείο Υποβολή Δήλωσης αναφέρει ότι μερικές επιλογές ΔΕΝ μπορούν να αναθεωρηθούν. Το ερώτημα είναι το εξής : Σε περίπτωση λάθους τιμής ζώνης στο σύστημα υποβολής, μπορεί να αναθεωρηθεί αυτή η επιλογή; Γιατί μερικές περιοχές αντιμετοπίζουν πρόβλημα με την αλλαγή τιμής ζώνης.
  2. Γνωρίζει κανείς ή αν του έχει τύχει αν σε περίπτωση που έχει γίνει λάθος στο κόψιμο του παραβόλου μπορεί να υπάρξει διόρθωση? Για παράδειγμα κόπηκε δύο παράβολο 250 € σε έναν πελάτη και σε έναν άλλο που ήθελα δεν κόπηκε. Γίνετε να αλλάξει το παράβολο? ή να κόψω αλλο ένα των 250, κ σε αυτόν που κόπηκε να του πώ ότι θα αφαιρεθούν 500 € από το πρόστιμο κ όχι 250 τελικά.? Τι μου προτείνεται? sos sos sos
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.