Μετάβαση στο περιεχόμενο

gtk

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by gtk

  1. παιδιά καλημέρα, θέλω απελπισμένα την γνώμη σας ... Ενοικίασα ένα μαγαζί 123 τετραγωνικά (χτίστηκε το 2006) με σκοπό να γίνει ταβέρνα. Το κτίριο στην άδεια του είναι χαρακτηρισμένο σαν κατάστημα. Η κουζίνα βάση υγειονομικού θα βγει 30 τετραγωνικά μέτρα. Οι 2 wc μαζί με το wc ΑΜΕΑ καταλαμβανουν 14,88 τετραγωνικά άρα ωφέλιμος χώρος για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων είναι περίπου 78 τετραγωνικά. Αν το διαιρέσουμε με το 1,40 βγαίνει 55 καθίσματα. Φυσικά θα δημιουργηθούν δυο διάδρομοι για τις δυο πόρτες που έχει το μαγαζί, οπότε τα καθίσματα θα είναι πολύ λιγότερα απο 55. Και το ερώτημα είναι θα μπορέσω στην πολεοδομία να κάνω αλλάγή χρήσης σε χώρο υγειονομικού ενδιαφέροντος με συνάθροιση κοινού κάτω των 50 ατόμων?
  2. φίλε μου κόκκινε σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!
  3. παιδιά μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιος νόμος που να απαγορεύει την λειτουργία ταβέρνας δίπλα σε σχολείο (Λύκειο)? Σαφέστατα πριν υπογράψω συμβόλαια θα το ψάξω στο Δήμο της περιοχής μου αλλά σκέφτηκα να ξεκινήσω ρωτώντας αρχικά από εσάς που το κατέχετε το αντικείμενο. Αν υπάρχει κάποιο σχετικό ΦΕΚ και απο που να το κατεβάσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγχαρητήρια για το πολύ όμορφο και κατατοπιστικό χώρο που έχετε δημιουργήσει εδώ -Τζίνα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.