Μετάβαση στο περιεχόμενο

sosta

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by sosta

  1. Αλεξανδρούπολης, αλλά μου είπαν ότι έχουν επικοινωνία και με άλλες ΥΔΟΜ (δεν γνωρίζω ποιες) και ότι έτσι το λαμβάνουν και άλλες......
  2. Εννοείται ότι σε ένα ενδεχόμενο έλεγχο θα είμαι εκτεθειμένη, το θέμα είναι να μπορούμε να συμφωνούμε μηχανικοί (μελετητές και ελέγχοντες). Όταν όμως ο νόμος δεν είναι ξεκάθαρος, όταν βγαίνουν ευνοϊκές διατάξεις χωρίς διευκρινίσεις, και οι ερμηνείες είναι πολλαπλές, τελικά καταλήγουμε να μην χρησιμοποιούμε τις ευνοϊκές διατάξεις επειδή ο ελέγχοντας είναι πάντα εκ του ασφαλούς. Δεν καταλαβαίνουν ότι ως μηχανικοί ούτε προσπαθούμε να κλέψουμε, ούτε να κοροϊδέψουμε κάποιον, αλλά να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο προς όφελος του ιδιοκτήτη. Χρειάζεται και λίγη κριτική σκέψη ως προς το σκεπτικό του νομοθέτη. Τέλος πάντων, μεγάλη συζήτηση....
  3. Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Το είχα δει, όχι όμως αναλυτικά, και επιγραμματικά που το είχα πει στον υπάλληλο δεν του πολυάρεσε. Αύριο θα πάω με το νόμο ανά χείρας....Πιστεύω ότι με καλύπτει, αλλά μιλάει για χώρους. Εδώ μου ζήτησε να μετράω τα λιθοσώματα και στον όγκο. Τέλος πάντων η λύση θα είναι να εκδίδουμε τις άδειες μόνο με ευθύνη μηχανικών.
  4. Δυστυχώς θέλει το περίγραμμα του υπογείου να ακολουθεί την κάλυψη.... να κάνω δηλαδή το υπόγειο ζικ - ζακ.....
  5. Έχω αντίστοιχη περίπτωση και θέλω να το πάω με έγκριση όρων δόμησης επειδή επίσης ο υπάλληλος δεν δέχεται την εξαίρεση των λιθοσωμάτων από την κάλυψη και τον όγκο. Η απορία μου είναι τι κάνεις με το περίγραμμα του υπογείου.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.