Μετάβαση στο περιεχόμενο

lybe33

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by lybe33

  1. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Οι διάμετροι των σωλήνων μπαίνουν σε mm όταν αλλάξω τις μονάδες σε L/sec? Σχετικά με τους κρουνούς, τους έχω λάβει υπ'όψη μου ως επιπλέον καταναλώσεις στους κόμβους... Η παροχή σχεδιασμού που έχω πάρει είναι ίση με την μέγιστη ωριαία+την παροχή πυρκαϊάς, οπότε μάλλον θα τρέξω 3 διαφορετικά σενάρια τελικά.
  2. Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής των μονάδων από ft σε m? Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα τρεξίματος 3 διαδοχικών σεναρίων (συγκεκριμένα στο δίκτυο υπάρχουν 3 πυροσβεστικοί κρουνοί οι οποίοι ενεργοποιούνται ανά δύο). Τέλος, αν το έχετε χρησιμοποιήσει κάθε οδηγία και βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη... *Έχω υπόψη μου το αρχειάκι από εδώ.
  3. Είμαι ο τελευταίος που θα υποτιμήσει τον απόφοιτο ενός ΤΕΙ...Μάλλον ήταν λάθος η διατύπωση.Εννοώ ότι είναι unfair να υποτιμάς την κρίση ενός φοιτητή όταν ούτε εσύ ο ίδιος ασκείς ακριβώς το επάγγελμα αλλά μια εξειδικευμένη πτυχή του (αυτός δεν είναι ο ρόλος του ΤΕΙ-να καλύψει υπερεξειδικευμένες ανάγκες μιας παραγωγής?-αναθεμά την τεράστια ελληνική αγορά που απαιτεί τόσο καταμερισμό...) Δεν ήταν απευθείας επίθεση σε σένα αλλά σε ένα σύστημα που βάζει τα παιδιά του να τρώγονται μεταξύ τους. Η επίθεση σε σένα αφορούσε το ζήτημα των κατατακτήριων σε σύγκριση με την εύκολη λύση του κολεγίου και περιμένω απάντηση.
  4. Νομίζω αντίστοιχα θα ίσχυε για σένα το γίνε πρώτα μηχανικός και όχι τεχνολόγος για να δεις τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση,αλλά θα ήταν εμπάθεια.Από κάποιον που έχει προτείνει σε άλλα τόπικς σε αποφοίτους ΤΕΙ να προτιμήσουν ένα κωλέγιο (έτσι με ''ω'') από τις κατατακτήριες δεν περιμένω περισσότερα... Η ρήτρα παρέκκλισης των κρατών μελών της Ε.Ε. σου λέει τίποτα?Αν όχι ψάξτο...
  5. Καταρχάς ο κ.Κουτσογιάννης (ένας εκ των συντακτών του άρθρου) είναι από τους πλέον σοβαρούς επιστήμονες με μεγάλο ερευνητικό και διδακτικό έργο σε Διαχείριση Υδατικών Πόρων και Αστικά Υδραυλικά. Δεύτερον:γιατί εμμένεις τόσο πολύ σε μια νόθα αξιολόγηση? Το αν το ΕΜΠ είναι καλό Πολυτεχνείο δε θα κριθεί από κανέναν αξιολογητικό όμιλο με εμπορικά κριτήρια,αλλά μόνο από την ποιότητα των επιστημόνων-μηχανικών που αποφοιτούν από αυτό.Εκ των πραγμάτων οι επιστήμονες των ελληνικών πολυτεχνείων είναι άψογοι τόσο σε επίπεδο μεταπτυχιακό-διδακτορικό (όπως μαρτυρούν οι θέσεις που καταλαμβάνουν σε φημισμένα ιδρύματα του εξωτερικού) όσο και επαγγελματικό. Τρίτον:Ένα από τα κριτήρια αξιολόγησης είναι η συμμόρφωση με τη διαδικασία της Μπολόνια και με το σύστημα των διδακτικών-πιστωτικών μονάδων...Ευτυχώς εδώ αυτή τη λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού την έχουμε αποφύγει αν και η Διαμαντοπούλου έρχεται ξεδιάντροπα να την επανεπιβάλλει. Τέταρτον:Γιατί τέτοια εμμονή με την Τουρκία?Τόσο πολιτισμικά όσο και τεχνολογικά είναι μια χώρα με τεράστιο ενδιαφέρον...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.