Μετάβαση στο περιεχόμενο

mourtas

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Κάνεις λάθος,ρωτάω συγκεκριμένα πράγματα για δυο πανεπιστήμια και δύο χώρες που μέσα στο φόρουμ δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα πράγματα,πάρα μόνο γενικότητες...Οπότε με χαρά περιμένω εμπειρίες..
  2. Τελειώνοντας σιγά σιγά τη σχολή μου σκέφτομαι να κάνω κάποιο μεταπτυχιακό στο εξωτερικό κυρίως Σουηδία η Ολλανδία.Τα κυριότερα κριτήρια για την επιλογή μου είναι το θέμα του master,το κόστος και η προοπτική παραμονής στη χώρα που θα το κάνω.Τα δυο μεταπτυχιακά που προσανατολίζομαι είναι.Structural design στο delft(Ολλανδία)και structural engineering and building technology στη Σουηδία(chalmers university).Γενικά θα ήθελα να ακούσω απόψεις από άτομα που έχουν εμπειρίες απο αυτά τα πανεπιστήμια.Ιδιαίτερα αν υπάρχει και κανένας από ΤΕΙ που έχει κάνει κάποιο master εκεί θα το εκτιμούσα να σχολίαζε τι συνάντησε εκεί,πως ήταν τα μαθήματα,τη δυσκολία είχαν κτλπ.Περισσότερο θέλω να μάθω αν θα μπορώ να παλέψω τα μαθήματα εκεί και αν χρειάζεται να κάνω κάποια προετοιμασία.Τέλος άλλο ενα θέμα που με απασχολεί είναι ο μ.ο πτυχίου που θα είναι κοντά στο 6,5.Γίνεσαι δεκτός με τέτοιο βαθμό?Οι εμπειρίες σας και οι γνώμες σας ευπρόσδεκτες.
  3. Ρε παιδιά γνωρίζετε αν με βαθμό πτυχίου γύρω στο 6,5(τει πειραιά δομικών έργων),παίζει να γίνει δεκτός κανείς σε master κυρίως ολλανδία,σουηδία?Έχει κανείς προσωπική εμπειρία?
  4. Aπ'οτι έχω δει στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου για να εισαχθείς πρέπει να έχεις μ.ο πτυχίου 7,5 αν και απο οτι μου απάντησαν με email μου είπαν ότι δεν είναι και καθοριστικός παράγοντας αν είναι λίγο κάτω του 7,5.Δηλαδή δίνουν σημασία σε όλο το βιογραφικό σου και ιδιαίτερα στις βαθμολογίες των σχετικών μαθημάτων ανάλογα με το master που επιλέγεις.Γενικά γνωρίζει κανείς(που έχει σπουδάσει εκεί η γνωρίζει απο γνωστό του) αν υπάρχει ελπίδα με μ.ο περίπου 6,5 να γίνεις δεκτός?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.