Μετάβαση στο περιεχόμενο

mvoul

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

mvoul's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γνωρίζει κανείς τις προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης αν κάνω ένα μεταπτυχιακό στο Λονδίνο στο Imperial;; Υπάρχει απορρόφηση στους πολιτικούς μηχανικούς στο νησί;; Παρακαλώ όσοι γνωρίζουν να απαντήσουν!!
  2. με βαθμό πτυχίου στο 6.7 γίνεται κάποιος δεκτός;;
  3. νικο τελικα για εμας τους κατοικους της Ε.Ε. τα διδακτρα ειναι 1700 ευρω τη χρονια.Παλι καλα!!Θα ηθελα να σε ρωτησω αν ξερεις αν χρειαζεται στο συγκεκριμενο πανεπιστημιο καλος βαθμος πτυχιου..
  4. Έχω ακούσει ότι στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο τα δίδακτρα είναι σχετικά φθηνά για μεταπτυχιακό. Ρίχνοντας όμως μια ματιά στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου είδα ότι για ένα 2ετές MASTER απαιτούνται 12.500 ευρώ. Μπορεί να μου κάποιος για τις υποτροφίες στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο? Πόσα είναι τελικά τα δίδακτρα?
  5. Ειμαι φοιτητης του τμηματος πολιτικων μηχανικων στο Α.Π.Θ. Εχω επιλεξει το Συγκοινωνιακο τομεα και με το καλο φετος τελειωνω και σκεφτομαι να κανω το βημα στο εξωτερικο του χρονου για μεταπτυχιακο. Θα ηθελα να ρωτησω αν παιζει ρολο ο βαθμος πτυχιου , αν ο τομεας που εχεις επιλεξει παιζει ρολο σε αυτο που θα κανεις και τι πιστευετε οτι θα ητανε καλο να ακολουθησει καποιος για επιπλεον σπουδες.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.