Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikiviki

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

nikiviki's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Reacting Well Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πάλι για την απάντηση! 'Ενσταση θα κάνω μόλις δω ότι κάπου υπάρχει περίπτωση να με πάρουν (να μην υπάρχει άλλος με προυπηρεσία πάνω από την δική μου -τους 40 μήνες-), αλλά θα ήθελα να ξέρω πως τα υπολογίζουν και βάση ποιας νομοθεσίας, για να μπορέσω να το πολεμήσω. Μια φίλη μου που πήγε να κάνει ένσταση, δεν την άφησαν με διάφορες χαζές δικαιολογίες, και χωρίς να ξέρουμε που βασίζονται, δεν μπορούμε και να επιμείνουμε πολύ. Έχω την εντύπωση οτί ειδικά για τις θέσεις για την Αθήνα, τα μαγειρεύουν όπως θελουν με δικαιολογία την εξειδικευμένη εμπειρία για να παίρνουν αυτόν που θέλουν...
  2. Καλησπέρα! Ευχαριστώ για την απάντηση. Δουλεύω 3 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας μόνο στις αποκαταστάσεις, και τα περισσότερα, σχεδόν όλα, τα έχω κόψει (ΔΠΥ). εχω καμιά δεκαριά ΔΠΥ και άλλες τόσες συμβάσεις και ζητάω να μου αναγνωρίσουν τουλάχιστον 36 μήνες (44 είμαι γραμμένη στο τσμέδε). Παρόλα αυτά, όπως είπα σχεδόν πουθενά δεν την αναγνωρίζουν... Τον τρόπο μετασχηματισμού δελτίων παροχής ψάχνω, γιατί υποψιάζομαι ότι είναι σχετικά αυθαίρετος... Δε ξέρεις κάτι παραπάνω για αυτό? Οσο για τον ανταγωνισμό, είναι μεγάλος, υπάρχουν αρκετοί με εμπειρία 60 μηνων ως ελευθεροι επαγγελματίες, και οι παλιότεροι (όταν δεν υπήρχε 24μηνο στο δημόσιο), και με την έλλειψη δουλειάς στον ιδιωτικό τομέα είμαστε πολλοί που κάνουμε αιτήσεις στο δημόσιο...
  3. Καλησπέρα σε όλους! Ειμαι αρχιτέκτονας μηχανικός και εδώ και λίγο καιρό έχω ξεκινήσει να κάνω αιτήσεις για το υπουργείο Πολιτισμού -για συμβάσεις ορισμένου χρόνου- και έχω μπερδευτεί αρκετά με το θέμα της εξειδικευμένης εμπειρίας.... ΄ Δουλεύω ως ελεύθερος επαγγελματίας, διάβασα τα παραρτήματα του ασέπ: "Όταν ζητείται εξειδικευμένη εμπειρία απαιτείται επιπλέον: - Για τους μισθωτούς, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου κατά το άρθρο 8 του ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας. Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα μπορούν, εναλλακτικά, αντί της υπεύθυνης δήλωσης να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας. - Για τους ελεύθερους επαγγελματίες, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση κατά το άρθρο 8 του ν.1599/1986, για το είδος και τη χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας και μία τουλάχιστον σχετική σύμβαση ή δελτία παροχής υπηρεσιών, που καλύπτουν ενδεικτικώς τη διάρκεια και το είδος της εξειδικευμένης εμπειρίας." Και όποτε κάνω αίτηση καταθέτω την υπέυθυνη δήλωση και όοοολα τα ΔΠΥ και τισ συμβάσεις, και ενώ έχω κάνει καμια 5-6 αιτήσεις, ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ μου βάζουν διαφορετική εμπειρία από 0 έως 22 μήνες μέχρι τώρα, αν και στην δήλωση γράφω για 40... Και ιδού η ερώτηση που κανένας δεν μου απαντάει : Πως υπολογίζεται αυτή η ρημάδα η εξειδικευμένη εμπειρία για ελεύθερους επαγγελματίες τελικά? Ξέρει κανένας με ακρίβεια να μου πει? γιατί κανένας από το δημόσιο δεν απαντάει και όλοι οι συνάδελφοί μου έχουν ανάλογα προβλήματα... Υπάρχει κάποια νομοθεσία? κάτι???
  4. Πηγα χθες από πολεοδομία Αργυρουπολης, από τις 11 ειχαν κλεισει το αρχείο, αλλά τελικά κατάφερα να πάρω επικυρωμένα αντίγραφα. Για παραλαβή φακέλλων μου είπαν ότι πλέον μόνο ταχυδρομικά θα δέχονται, εκτός αν δωθεί παράταση.... Και στην Εγκύκλιο 19/26.11.2010 στο ΥΠΕΚΑ γραφει : "Μετά τα παραπάνω και επειδή έχει προωθηθεί τροποποίηση του ν. 3843/10 για παράταση της ταχυδρομική υποβολής των δικαιολογητικών, η οποία θα έχει αναδρομική ισχύ παρακαλούνται οι πολεοδομικές υπηρεσίες να παραλαμβάνουν τις αιτήσεις που έχουν αποσταλεί ταχυδρομικά και μετά την 28η Οκτωβρίου 2010. Ο έλεγχος των υποβληθέντων δικαιολογητικών και ο υπολογισμός της ειδικής εισφοράς θα γίνει μετά την ψήφιση της σχετικής τροπολογίας."
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.