Μετάβαση στο περιεχόμενο

calexiou

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by calexiou

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το μόνο ξεκάθαρο είναι ότι ο νόμος είναι αρκετά ασαφής !!! Πριν ξεκινήσει η ανασκαφή ερωτήθηκα γραπτώς από την υπηρεσία αν θα αναλάβω εγώ την ανασκαφή. Δεν έγινε κάποιος λόγος για προϋπολογισμό . Έχει κάποια σημασία αυτό ??? Φυσικά τότε δεν είχα ιδέα πόσο θα τραβούσε η ανασκαφή ούτε χρονικά ούτε οικονομικά. Τώρα φυσικά βρισκόμαστε σε απόγνωση αφού έχουμε ξοδέψει ένα κάρο λεφτά και δεν μπορούμε να αποφασίσουμε αν πρέπει να τα παρατήσουμε η όχι αφού δεν έχουμε καμία ξεκάθαρη απάντηση πότε θα τελειώσει αυτή η μαύρη τρύπα που μας αδειάζει τις τσέπες! Όλο λέμε "τον φάγαμε τον γάιδαρο" και όλο πάμε παραπέρα και παρακάτω !!! Η κλασική τους απάντηση είναι "Η ανασκαφή μας οδηγεί"!!!
  2. ο ilias έγραψε "Όχι, όχι γίνονται μόνο μέσα στην περιοχή του Διαγράμματος Κάλυψης! " . Από που προκύπτει αυτό ??? Γνωρίζει κανένας κάποιον νόμο που να το αναφέρει αυτό ξεκάθαρα??? Στο οικόπεδό μας οι αρχαιολόγοι έχουν μπεί και αλωνίζουν εδώ και 16 μήνες και με κόστος υπέρογκο !!! Ενώ η κάλυψή μας είναι λιγότερο απο το μισό του οικοπέδου και σε βάθος μέχρι -1.20 μέτρα, αυτοί έχουν σκάψει όλο το οικόπεδο και μέχρι το -4.00 μέτρα !!! και ακόμα πάνε !!! Έλεος... Γνωρίζει κανείς σίγουρα εάν έχουν το δικαίωμα να σκάψουν όλο το οικόπεδο ενώ πληρώνει ο ιδιοκτήτης ??? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.