Μετάβαση στο περιεχόμενο

helen4684

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by helen4684

  1. "Ο πρωθυπουργός έδωσε την εντολή στη διάρκεια συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, λέγοντας ότι θα έρθει σύντομα συνολική νομοθετική ρύθμιση για το θέμα." Πολύ λίγα πράγματα είναι τυχαία και φυσικά η λέξη "συνολικά" μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί!! Επίσης "Ο κ. Ντόλιος είπε ότι θα φέρει νομοθετική ρύθμιση που θα απαγορεύει την αναδρομικότητα στην επιβολή τελών και προστίμων." Άρα και ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ!!!
  2. η όλη διαδικασία βρώμαγε από την αρχή. προσωρινοί επιθεωρητές 10ετους εμπειρίας πρώτα, μετά πρώτη λίστα, ύστερα και αν θέλουν θα βγει η επόμενη λίστα... εγώ θα έλεγα να μην κάνει το κόπο και το τεε να διοργανώνει τα σεμινάρια για επιθεωρήσεις, να πεί ότι είναι μόνο για μελέτες και τέλος πάντων ας μας πουν ποιοι είναι οι εκλεκτοί να τελειώνουμε. από την άλλη την ίδια στιγμή συνεδριάζουν υπουργείο και τεε για την κατάργηση των ελάχιστων αμοιβών η οποία κατάργηση κατά τύχη θα εφαρμοστεί μετά τις πρώτες επιθεωρήσεις των επιλεγμένων προσωρινών επιθεωρητών και μετά το πρόγραμμα εξοικονομώ! τελικά όλα κατά τύχη γίνονται έτσι!
  3. μέχρι 31/03/2011 οι αιτήσεις στο εξοικονομώ! για πολύ μάσα ρε παιδιά και πολύ απροκάλυπτα!
  4. Συνεχίζω το ΜΒΑ γιατί για εμένα αξίζει και μου προσφέρει τις γνώσεις που θέλω και αυτό αρκεί για το κίνητρο να ξεκινήσει και να συνεχίσει κανείς. Όμως, η σημερινή εποχή μάλλον θα οδηγήσει σε αλλαγές πολλών από αυτά που διαβάζω! Όσον αφορά τον εργασιακό τομέα (ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ) απλά έβγαλα την πίκρα μου. Τίποτα άλλο.
  5. καλημέρα, θα ήθελα να καταθέσω προσωπική εμπειρία για το MBA. Αρχές του έτους ξεκίνησα MBA στο Edinburgh Business School του Heriot Watt μέσω CEMS. Το CEMS κάνει προαιρετικά μαθήματα στην Αθήνα. Το πρόγραμμα καλό και τα μαθήματα βοηθάνε. Σε συνεντεύξεις για δουλειά ήταν μάλλον ένα αρνητικό στοιχείο. Δεν είναι για όλους τα MBA, σκέφτομαι να το αφαιρέσω από το βιογραφικό, νομίζω έπαιξε αρνητικό ρόλο αν όχι ουδέτερο. Στην εταιρεία που δουλεύω ΤΙΠΟΤΑ. Όσον αφορά στις γνώσεις, καλό, αν και η σημερινή εποχή μάλλον θα οδηγήσει σε αλλαγές πολλών από αυτά που διαβάζω!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.