Μετάβαση στο περιεχόμενο

xorxhs

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by xorxhs

  1. η αναστολή επηρεάζει και το πλαφον για τους μισθωτούς ? (αυξήθηκε απο 2.200 στα 5500)
  2. Τι ακριβώς ισχύει για το ομότιμο μέλος του ΤΕΕ? 1) Αφορά μόνο τους συνταξιούχους, όπου αυτομάτως γίνεσαι ομότιμο μέλος ή υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις ? 2) Μπορείς ως τακτικό μέλος του ΤΕΕ να γίνεις ομότιμο ώστε να σταματήσεις να καταβάλεις ασφαλιστικές εισφορές για ένα διάστημα και να θεωρείσαι μηχανικός, αλλά, έπειτα να επιλέξεις να γίνεις ξανά τακτικό μέλος και να συνεχίσεις να πληρώνεις ασφαλιστικές εισφορές?
  3. Καλησπέρα σας, Για να μην ανοιγω νεο θεμα, σας περιγραφω την κατασταση μου Πριν βρω δουλειά, είχα κάνει αιτηση ενταξης στην ειδικη προσαυξηση. Έπειτα εργαζόμουν για ενα ετος σε μια εταιρεία και τους απεδιδε την ειδικη προσαυξηση στο ΤΣΜΕΔΕ. Έπειτα δουλευα για 4 χρονια σε άλλη εταιρεία η οποία δεν τους απεδιδε την ειδικη προσαυξηση. Έπειτα απο έλεγχο καλούμε να καταβαλλω για 4 χρονια την ειδικη προσαυξηση. Μπορω να διαγραφω απο την ειδικη προσαυξηση ώστε να μην καταβαλλω τα 4 χρόνια? Δεν επιθυμω επιστροφη απο το 1 ετος. Επισης δεν ανηκω στην κατηγορια των 10ετων και 35 ετους ηλικιας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.