Μετάβαση στο περιεχόμενο

grekb

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

grekb's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δυστυχως φιλε μου αυτα ειναι κοινες πρακτικες σε ολη την Ελλαδα. Προφανως οι μηχανικοι γνωριζουν οτι προκειται για παρανομιες αλλα συνηθως αυτες οι κατασκευες γινονται με ευθυνη του ιδιοκτητη διοτι προφανως δεν αναφερονται σε καμια μελετη/ τεχνικη εκθεση. Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο ευθυνη των μηχανικων να καταγγειλουν αυτες τις παραβασεις οσο ειναι ευθυνη του απλου πολιτη ο οποιος ταλαιπωρειται καθημερινα λογω αυτων των κατασκευων αλλα απλα πλεον του εχει γινει συνηθειο οτι στην Ελλαδα ο καθενας κανει οτι του καπνισει χωρις επιπτωσεις, οπως και των υπηρεσιων που ειναι αρμοδιες για τον αυτεπαγγελτο ελεγχο(Αστυνομια, δημοτικη αστυνομια, πολεδομια κτλ). Πονεμενη ιστορια ανοιξες...
  2. Χωρις παρεξηγηση αλλα ειναι απο τις πιο αστειες υποθεσεις που εχω διαβασει. Αναφερομαι στον OP. Φυσικα δεν φταις εσυ αλλα η Πολεοδομια που εχει μπερδευτει... Καταρχας οτιδηποτε δεν εχει Εκθεση Αυτοψιας Αυθαιρετων Κατασκευων δεν θεωρειται αυθαιρετο(αθωος μεχρι να αποδειχθει το αντιθετο δηλαδη). Εξαιρεση ειναι οι περιπτωσεις εθελοντικης δηλωσης αυθαιρετων των ιδιοκτητων με τις αντιστοιχες τεχνικες εκθεσεις απο τους μηχανικους τους(εθελοντικη παραδοχη του εγκληματος). Αν λοιπον δεν πας εσυ ο ιδιος με την αντιστοιχη μελετη/τεχνικη εκθεση που να δηλωνεις ποιο ειναι το αυθαιρετο(προφανως που θες να νομιμοποιησεις) τοτε ειναι δουλεια της Πολεοδομιας να το κανει. Στη συγκεκριμενη περιπτωση προφανως εσυ δεν θες να το δηλωσεις( δεν υπαρχει κατι να δηλωσεις ετσι και αλλιως καθως εχεις ξεφορτωθει το πτωμα). Αρα εφοσον η Πολεοδομια πιστευει οτι κατι αυθαιρετο υπαρχει εκει ας παει να κανει εκθεση αυτοψιας. Το οτι υπαρχει στον οικισμο κατι, (κανεις δεν ξερει τι) δεν αποδεικνιει κατι. Οι οικισμοι χρησιμοποιουνται για συγκεκριμενα πραγματα και μονο ως συπληρωματικα δικαιολογητικα. Σε καμια περιπτωση δεν χρησιμοποιουνται απο μονοι τους για εκδοση πραξης καθως δεν θεωρουνται επαρκη δικαιολογητικα. Αλλα σε καθε περιπτωση δεν ειναι δουλεια σου να προσκομιζεις αποδεικτικα στη πολεοδομια για αυθαιρετα απο τη στιγμη που αρνεισαι την υπαρξη τους. Ειναι δουλεια της Πολεοδομιας να κανει την καταγραφη. Πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι εχουν μπερδευτει ετσι οι υπαλληλοι της Πολεδομιας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.