Μετάβαση στο περιεχόμενο

pkotsan

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

pkotsan's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΑΛΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ E-TSMEDE ;
  2. Συνάδελφοι καλημέρα, γνωρίζει κάποιος να με ενημερώσει σε ποιό στάδιο βρίσκεται η διαδικασία απόδοσης (επιστροφής) ποσού προστίμου απο τακτοποίηση, που επανυπολογίστηκε με μικρότερη τιμής ζώνης ; Η δήλωση έχει διορθωθεί και οριστικοποιηθεί, ενω ο ιδιώτης έχει καταβάλλει εφ άπαξ το σύνολο του προστίμου . Δεδομένου ότι κατα πληροφόρησή μου απο ΥΠΕΚΑ, έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί σχετική διαδικασία μέσω ΤΕΕ . Υπουργική Απόφαση απ 1972/13.06.2012 (ΦΕΚ 1878/Β/13.06.2012) Ευχαριστώ.
  3. geogr καλημερα συμφωνώ απόλυτα με τα όσα περιγραφει ο MAN21 επειδή ασχολουμαι επαγγελματικά με το αντικειμενο της πασσαλοσανιδας απλα να προσθεσω οτι το προβλημα της οχλησης και μεταφοράς της δονησης σε παρακειμενες κατασκευες θα μπορουσε να επιλυθει -και ενδείκνυται- με την χρηση vibration free πασσαλοπηκτη, κατι που -στο εξωτερικο τουλαχιστον- επιβαλλεται για εργασίες σε κατοικημενες περιοχες. Ουσιαστικα η διαφοροποίηση εγκειται στο γεγονος ότι ξεκινωντας (αλλα και στο σταματημα) που ειναι οι δυο στιγμες με την μεγαλυτερη "ενταση", τα μοτερ του πασσαλοπηκτη δεν "περνανε" απ ευθειας ολη την ισχύ στα εγκεντρα του πασσαλοπητη που δημιουργουν την δονηση (το λεγομενο static moment) όπως γινεται στους "παλαιας" γενιας πασσαλοπηκτες αλλα λογω κατασκευης και διαταξης των εγκεντρων η ισχυς (αρα και η δονηση) αυξανεται σταδιακα εως οτου συντονιστει με την ιδιοπεριοδο του εδαφικου σχηματισμου που καλειται να "διατρησει" η πασσαλοσανιδα (μαλιστα στα μοντερνα μηχανηματα το static moment ειναι ρυθμιζομενο απο το χειριστη) με αποτελεσμα την σχεδον ανεπαισθητη μεταβαση του πασσαλοπηκτη στην επιθυμητη ισχυ λειτουργιας - συχνοτητα δονησης . Για εργασιες κοντα σε μνημεια κλπ που ακομη και το ανεπαισθητο "κούνημα" απαγορευεται , πάμε σε χρηση πασσαλοπηκτη τυπου "hydro press" oπου η εμπηξη γινεται με υδραυλικη πρεσσα τοποθετημνη στον πασσαλοπηκτη και οχι με δονηση , φυσικα με εδαφος δεκτικο σε εμπηξη (το αμμοχαλικο ας πουμε δεν ειναι δεκτικο εκτος και αν προηγηθει προδιατρηση και χαλαρωση) . Γενικα θεωρω ότι δε να εχεις καποιο σοβαρο προβλημα , την στιγμη μαλιστα που εφαρμοζεις πιστα μελετη εγκεριμενη απο τον Φορεα εκτελεσης του εργου ;)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.