Μετάβαση στο περιεχόμενο

superg

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by superg

  1. Προσπαθώντας λίγο να περιορίσω τα πήγαινε-έλα, ήθελα να σας ρωτήσω το εξής όποιος ξέρει: Έχω αναλάβει τον ημιυπαιθριο στο σπίτι που είναι στο όνομα της αδερφής μου. Ξέρω ότι δικαιούμαι απαλλαγή από την κατάθεση της αμοιβής. Το θέμα είναι πρώτα πάω στην εφορία και ζητάω να κάνω άτυπη δωρεά της αμοιβής μου(της καθαρής ή με ΦΠΑ?) και μετά πάω με αυτό το χαρτί στο ΤΕΕ ή μπορώ να πάω απευθείας στο ΤΕΕ με όσα δικαιολογητικά απαιτούνται? Και μετά την απαλλαγή σου δίνει το ΤΕΕ 1 χαρτί που το πας στην εφορία για μηδενικό ΦΕΜ? Ευχαριστώ...
  2. οκ! Ευχαριστώ πολυ! Θα δω κι εγώ τι θα κάνω!
  3. Καλημέρα σας. Θα ήθελα να θέσω κι εγώ 1 ερώτημα. Στην κάτοψη ορόφου διαμερίσματος πολυκατοικίας, δεν αναγράφεται πουθενά ούτε εμβαδό ημιυπαίθριου,ούτε φυσικά είναι σχεδιασμένο. Στα συμβόλαια όμως λέει ξεκάθαρα ότι το διαμέρισμα αποτελείται από, εκτός των άλλων, ημιυπαίθριο χώρο 3,30μ^2. Αφού διάγραμμα κάλυψης δεν κατατίθεται, δεν είναι επόμενο να ακολουθήσεις τα συμβόλαια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.