Μετάβαση στο περιεχόμενο

jitb

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

jitb's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Η επιφάνεια δώματος σε μία πολυκατοικία ( το κουβουκλιο) οπου δεν προσμετράτε στο σ.δ , το συνυπολογίζουμε στις αμοιβές και στα φορολογικα ή οχι ????????????
  2. Τελικα υπαρχει κανενα νεοτερο με το τι συμπληρωνουμε στο φυλο καταγραφης , οταν το αυθαιρετο εντασετε στις ειδικες διαταξεις (αρθρο 26 παρ. 2) και νομιμοποιειται ??????????
  3. Εχω κτίσμα προ του 55 με χρηση κατοικία , στο οποίο υπάρχει αυθαιρετη επεκταση αυτου , ή οποία έγινε προ το 83. Στο φύλλο υπολογισμού προστίμου , στην επιλογή " εχει οικοδομική άδεια" τι επιλέγουμε , απο τη στιγμη που τα προ του 55 θεωρούνται νομίμως υφιστάμενα???? Ναι? ή Οχι?
  4. δεν νομιζω να είναι ετσι αφου το ΦΕΚ 749/10-8-1987 "καθοριμος ειδικών όρων ως προς τη δόμηση και διαμόρφωση των χώρων σταθμευσης αυτοκινήτων κτλ" ορίζει στο αρθρο 2 παρ. 2 οτι " Ο στεγασμένος υπέργειος χώρος του κτιρίου στάθμευσης αυτοκινήτων δεν προσμετράται στο συντελεστή δόμησης του οικοπέδου χωρις υπέρβαση σε κάθε περίπτωση του μέγιστου επιτρεπόμενου ύψους του κτιρίου , του μέγιστου επιτρεπόμενου ποσοστού κάλυψης του οικοπέδου κτλ"
  5. Γεια σας. θα ήθελα να κάνω τρεις ερωτήσεις. 1η Σε νέα άδεια που θα βγάλω , ο χώρος που θα χαρακτηρίσω ως piloti , απο τις τέσσερεις πλευρές του πόσες μπορω να κλείσω με τοιχοποιία? 2η Ο χώρος του λεβητοστασίου θα γίνει στο ισόγειο , στο 50% του υπολοίπου , πλην της pilotis , αυτο θα μετρήσει στη δομηση έτσι ? 3η Στη κλειστή θέση σταθμευσης που θα κάνω στο ισόγειο ,σκέφτομαι να κάνω ενα w.c μέσα σε αυτή , μαλον μετράει και αυτο στη δομηση ετσι? Είμαι νέος στο χώρο οποτε συγχωρέστε μου αν ρψταω ευνοητα πράγματα. Ευχαριστώ.
  6. Ειμαι νέος μηχανικός και προσπαθώ να βγαλω αμοιβες για μία νέα τετραόροφη οικοδομή με υπόγειο . Είναι ή πρώτη φορα που το κανω οπότε δικαιολογήστε τα οποια ευνοητα για εσας να μην ειναι για μενα . Λοιπόν τα ερωτήματα μου ειναι τα εξής . 1. α)Οταν πρεπει να βάλω την επιφάνεια των κοινοχρήστων , προσμετράω και του υπογείου και του δώματος? β)Κοινόχρηστα του υπογείου εννουμε και κατι αλλο εκτος απο τους διαδρομους σκαλες ανσασερ ? 2. Ο περιβάλων χώρος είναι η επιφάνεια του ακαλύπτου μου ? (που πρέπει να βαλω?\) 3. οι κατοικίες με μειωμενο συντελεστη 0,60 τι ειναι? (εγω εχω διαμερισματα επιφάνειας 57,36 και 61,32 ). Ευχαριστώ προκαταβολικα .
  7. Ετοιμαζω μια νέα αδεια και ενα τμημα του υπογείου μου υπερβαίνει το ύψος των 3.00μ (για να μην προσμετράει στον σ.δ.).Είναι 3.49μ. Ερώτηση: Μπορώ να δείξω-φτιάξω μια πλακα στο ύψος των 3.00μ ,(όποιας κατασκευης πρέπει να ειναι αυτή) κάτω απο την δάπεδο του ισογείου , δημιουργώντας ετσι ενα όροφο , κενο , ύψους 0.49 , μεταξύ οροφής υπογειου που θελω να φτιάξω(3.00μ) και δάπεδο ισογείου ? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.