Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimos1968

Ανενεργός χρήστη
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. avgoust Αυτή την απάντηση που δώσατε "Yποθέτω ότι ... και κατά συνέπεια να μην μπορείτε να πάρετε ρεύμα όταν τελειώσετε την οικοδομή σας." είναι η πρώτη ίσως που θα 'πρεπε να δοθεί από οποιονδήποτε απαντούσε. Εσάς σας άρεσε η απάντηση του συναδέλφου σας; Αν ναι συνεχίστε απτόητοι ότι κάνατε το σωστό. Για το άλλο "Είναι επίσης άκρως ενοχλητικό να υπάρχουν τόσοι μα τόσοι ... αν ύστερα από αυτά δεν σας αρέσει το forum μπορείτε απλά να μην συμμετέχετε." συμφωνώ ότι η γνώση πληρώνεται αλλά κλείστε την ενότητα. Τι τη θέλετε αν είναι να αισθάνεται ο άλλος παρίας;Πέστε τα μεταξύ σας όμορφα και χωρίς τους "πελάτες". stapa Μπορώ να σου πω την άποψή μου αν ξέρω αλλά δε θα σε κοροϊδέψω. Μετά από τα παραπάνω δε θέλω να συμμετέχω στο φόρουμ σας και παρακαλώ να διαγράψετε το λογαριασμό μου.
  2. Συγχαρητήρια "Γιάννης" για το καλωσόρισμα που επεφύλαξες στο νέο μέλος. Μετά απ' αυτό φαντάζομαι ότι δε θα ξεκολλά από το φόρουμ σας. Για τους διαχειριστές: Αν υιοθετείτε την άποψή του και το ύφος του τότε προτείνω να αφαιρέσετε την ενότητα "Ιδιώτες" αφού δεν είναι ευπρόσδεκτοι από τα μέλη των Μηχανικών αν όχι να διαγράψετε το πιο πάνω μήνυμα από μέλος(το λιγότερο), που προσβάλλει τους 'πελάτες'. Αν είστε κλειστό κλαμπ και δε θέλετε πάρε δώσε με τους κοινούς θνητούς δηλώστε το. Δεν είναι κακό. Αλλά απ' αυτούς τους "πελάτες" ζείτε. Είναι άκρως ενοχλητικό και προσβλητικό κάποιοι να μην έχουν τη στοιχειώδη ευγένεια και συμπεριφορά απέναντι στους συνανθρώπους τους που ζήτησαν τη γνώμη τους. Αν δε θες μην απαντάς και πολύ περισσότερο μην κοροϊδεύεις, δε θα σου πει κανένας τίποτα. Φίλε μου συντοπίτη so1me δε χρειάζεται να δικαιολογείσαι για τα αυτονόητα. Καλή συνέχεια...
  3. Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για το forum σας. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σ΄ ένα πρόβλημα που διαπιστώθηκε τελευταία. Το 2002 εγκρίθηκε η οικοδομική άδεια κατασκευής της μονοκατοικίας μου η οποία και αποπερατώθηκε το 2004. Πριν λίγες μέρες με την προοπτική εγκατάστασης φωτοβολταικών στη στέγη του σπιτιού μου διαπιστώσαμε ότι η μηχανικός δεν είχε κάνει τις μεταβολές στα σχέδια της άδειας που αφορούσαν τη στέγη(είχαμε αλλάξει τον προσανατολισμό της κατά την κατασκευή της το 2004). Επειδή θέλουμε να προχωρήσει η εγκατάσταση φωτοβολταικών σε νόμιμη στέγη, μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις; Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.