Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νικος Λάμδα

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Νικος Λάμδα's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει, αλλά επειδή μόλις γύρισα απο Τουρκία, η τιμή του στην γείτονα είναι 3Ε περίπου (Σμύρνη).
  2. Spy1551, δεν έχω δει το συμβόλαιο πώλησης. Άπ' ότι μου είπαν, πηγαν με ένα τοπογραφικό (που συντάχθηκε με μοναδικό κριτήριο τον ισομερισμό του οικοπέδου) και τα υπόλοιπα διακαιολογητικά στην συμβαλαιογράφο επειγόντος λόγω αυξησης ΦΠΑ!. Θα προσπαθήσω να μάθω περισσότερα. Και μια διόρθωση: Δ=3.75 (αντί 3.85 που ανέφερα αρχικά). Καλημέρα
  3. Θεωρώ αυτοδικαίως άκυρη την κατάτμηση και προσπαθώ να πείσω τους νέους αγοραστές να μετακινηθουν στο Δ αλλά δεν δέχονται! Απαίτησαν απο τον ιδιοκτήτη που τους το πουλησε να γκρεμίσει τους τοιχους του υπάρχοντος κτηρίου προκειμένου να εφαρμοστεί το Δ. Η συμβολαιογράφος μου είπε ότι ακολούθησε το τοπογραφικό που της προσκόμισαν, και ότι είναι σχετικά εύκολη η διαδικασία της τροποποίησης του συμβολαίου. Υπάρχει σχετική εμπειρία για το τελευταίο; Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και για την βοήθεια.
  4. Ο πελάτης μου έχει μια έκταση 2.000μ2 (εντός σχεδίου, σ.δ. 0,3, κάλυψη 0,3, ύψος 8,5, πρώην πανταχόθεν ελεύθερο, Δ=3,85, 2 όροφοι, στέγη, 15μ. πρόσοψη, 600μ2) με κατοικία 100μ2. Πούλησε τα 1000μ2 και κράτησε τα υπόλοιπα όπου υπάρχει και η κατοικία του (κτίσμα προ του 55, χωρίς άδεια, χωρίς νομιμοποίηση). Το νέο όριο μεταξύ των δύο ιδιοκτησιών απέχει από την πίσω πλευρά της κατοικίας του μόνο 2.5μ. Ερώτηση: έπρεπε να αφήσει Δ=3,85;, σε περίπτωση μελλοντικής αίτησης άδειας νομιμοποίησης ή επέκτασης θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα;, προτάσεις θεραπείας; Ευχαριστώ. Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
  5. Από 12 έως 21/7/2010 πραγματοποιήθηκε το “1ο Εργαστήριο Θεωρητικής και Πρακτικής Αποκατάστασης Κτηρίων Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής στα Μαστοροχώρια του Ν. Κοζάνης”, που οργανώθηκε από το «Εργαστήριο Μορφολογία-Ρυθμολογίας» του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, σε συνεργασία με τον «Σύνδεσμο Γραμμάτων και Τεχνών του Ν. Κοζάνης». Τα θεωρητικά μαθήματα πραγματοποιήθηκαν από εξειδικευμένους καθηγητές του Δ.Π.Θ., του Α.Π.Θ., του Ε.Μ.Π. και του Π. Πατρών. Επιλέχτηκαν 30 άτομα (250 υποψηφιότητες) με γνώμονα την διεπιστημονικότητα (Αρχιτέκτονες, Πολιτικοί Μηχανικοί, Συντηρητές Έργων Τέχνης, Αρχαιολόγοι, κ.α.) από όλα τα Πανεπιστήμια της χώρας. Η Έδρα του Εργαστηρίου ήταν στον Πεντάλοφο (διαμονή και Θεωρητικά Μαθήματα) ενώ το εργοτάξιο της Πρακτικής Εφαρμογής ήταν στο Δίλοφο. Σύντομα θα κυκλοφορήσουν τα πρακτικά του Εργαστηρίου. Σχετικά με το πρόγραμμα του Εργαστηρίου πρβλ: http://workshopmastoroxwria.arch.duth.gr
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.