Μετάβαση στο περιεχόμενο

dkat

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by dkat

  1. Εκπόνηση και επίβλεψη τοπογραφικών μελετών επιτρέπεται στους Π.Μ. άρα εννοείται και σύνταξη εξαρτημένου τοπογραφικού.
  2. Πήγαινε στην τοπογραφική υπηρεσία της Νομαρχίας της περιοχής σου και ζήτα να σου δείξουν μερίδες απο πρόσφατο αναδασμό.
  3. Οχι, δεν εννοώ τη μετατόπιση σε σχέση με το google earth, που είναι λογικό να υπάρχει, αλλά σε σχέση με συντεταγμένες ΕΓΣΑ'87. Για παράδειγμα στο νομό μου έχω εντοπίσει στις εικόνες βάθρα τριγωνομετρικών (σε πολυβολεία είναι πιο εμφανή) και η απόκλιση είναι απο 1,5 εώς 3,5 μέτρα, επομένως αν δεν αλλάζει η θέση του WMS του κτηματολογίου, σημαίνει οτι στους ορθοφωτοχάρτες που χρησιμοποιεί, υπάρχει ήδη η απόκλιση αυτή λόγω της φωτογραμμετρικής μεθόδου προσανατολισμού των Α/Φ?
  4. Πολύ καλό εργαλείο lamproskal, συγχαρητήρια. Μετά την ενσωμάτωση αλλάζει καθόλου η "θέση" του χάρτη, ή παραμένει στις συντεταγμένες που χρησιμοποιεί το κτηματολόγιο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.