Μετάβαση στο περιεχόμενο

ar1s

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ar1s

  1. Καλησπέρα σας. Διευκρινήσεις σχετικά με την απαραίτητη ασφαλιστική ενημερώτητα δόθηκαν στο τροποποιημένο 01092010 (για άλλη μια φορά νυχτα) doc φυσικό φάκελος του υπουργείου...: http://www.ependyseis.gr/sub/epag/docs.htm
  2. Καλημέρα σας. Έχω μια απορία σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και συγκεκριμένα με αυτά του Παραρτήματος Ζ της ΥΑ. Σχετικά με την ασφαλιστική ενημερότητα αρχικά αναγραφόταν σκέτη (ασφαλιστική ενημερότητα). Στο τροποποιημένο Παράρτημα αναγράφεται ότι απαιτείται ασφαλιστική ενημερότητα σε ισχύ περί μη οφειλών. Ερώτηση: Εγώ που έχω οφειλές για τις οποίες έχω κάνει ρύθμιση και διακανονισμό μέσω καταβολών μηνιαίων δόσεων και έχω πάρει από το ταμείο ασφαλιστική ενημερότητα σε ισχύ, θα είμαι εντάξει ή εννοούν (με το περί μη οφειλών) ότι δεν θα πρέπει να υπάρχουν καθόλου οφειλές (έστω και ρυθμισμένες) και επομένως θα πρέπει να προβώ σε εξόφληση των οφειλών. Να σημειώσω ότι στην ασφαλιστική ενημερότητα που πήρα με ισχύ ενός μήνα φαίνεται ότι έχω οφειλές για τις οποίες έχω κάνει διακανονισμό μέσω καταβολών μηνιαίων δόσεων. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΕΣΠΑ δεν γνώριζαν να απαντήσουν σαφώς. Αν έχει απασχολήσει κάποιον συνάδελφο το θέμα και ξέρει να μου απαντήσει θα ήμουν ευγνώμον. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.