Μετάβαση στο περιεχόμενο

lmkon

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by lmkon

  1. icecut γειά Ρίξε μια ματιά στον πατακάτω σύνδεσμο http://www.rae.gr/cases/C18/intex.Html ειναι η προσκληση που εγινε για τα μη διασυνδεδεμένα νησιά το 2007. Τα διασυνδεδεμένα από τότε περιμένουμε!!!
  2. Καλησπέρα Τα μη διασυνδεδεμένα νησιά ,μαθαίνω οτι εχουν κορεσμένα δίκτυα ,τους δόθηκε ομωςδυνατότητα να κάνουν αιτηση στην ΡΑΕ μετά από σχετική εκδήλωση. Γιατι τα διασυνδεδεμένα νησιά,ουτε αιτηση στην ΡΑΕ μπόρεσαν να κάνουν ,ουτε τώρα στην ΔΕΗ. Από ΔΕΗ πληροφορήθηκα οτι τα διασυνδεδεμένα νησιά ανήκουν στο Δίκτυο της Ηπειρωτικής Ελλάδας και εποπτευονται από την Διευθυνση Διαχείρησης δικτύου Ηπειρωτικής Ελλάδας. Τι πρόβλημα εχουν τα διασυνδεδεμένα νησιά?
  3. Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί η ΔΕΗ δεν δέχετε αιτήσεις από αγρότες διασυνδεδεμένων νησιών! Στους κατοίκους των διασυνδεδεμένων νησιών δεν δόθηκε ποτέ η δυνατότητα να κάνουν αιτηση ουτε στην ΡΑΕ παλιότερα ουτε τώρα στην ΔΕΗ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.