Μετάβαση στο περιεχόμενο

paph

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by paph

  1. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Υπέρβαση ύψους υπάρχει αλλά είναι μικρότερη του 20%. Για την ακριβεια είναι μισό μέτρο αλλά στο υψηλότερο σημείο της οροφής (η στέγαση είναι επικλινής). Γι' αυτό και θεωρώ ότι είναι στην κατηγορία 4.
  2. Καλή σας ημέρα θα ήθελα την βοήθειά σας στο παρακάτω ερώτημα:[/size] Σε περιοχή που είναι υποχρεωτική η κατασκευή στέγης, υπάρχει κατοικία με Ο.Α. του 2006 όπου φαίνεται διώροφη κατοικία που καλύπτεται με στέγη. Στην πραγματικότητα έχει κατασκευαστεί απόληξη του κλιμακοστασίου (κλιμακοστάσιο αποκλειστικής χρήσης σε δώμα αποκλειστικής χρήσης) και επέκταση αυτού κατά 20 τ.μ. περίπου τα οποία έχουν στεγαστεί με πάνελ οροφής. Ο χώρος έχει αποκτήσει χρήση δωματίου. Η απόληψη του κλιμακοστασίου δεν υπερβαίνει το επιτρεπόμενο ύψος. Επίσης το μέσο ύψος του στεγασμένου χώρου δεν υπερβαίνει τα 2,5 μ. Σε αυτή την περίπτωση πώς δηλώνεται στον 4178 η επέκταση της απόληξης κλιμακοστασίου; Θεωρώ ότι δηλώνοντας "Υπέρβαση Δόμησης κατά 20 τ.μ.και Αλλαγή Χρήσης σε Απόληξη Κλιμακοστασίου Αποκλειστικής Χρήσης έχω καλύψει την συγκεκριμένη παράβαση. Επίσης θεωρώ ότι μπορεί η συγκεκριμένη παράβαση, εφόσον δεν υπερβαίνει το 50% της επιτρεπόμενης δόμησης και το 20% του επιτρεπόμενου ύψους να θεωρηθεί ως κατηγορία 4. Είναι σωστή αυτή η προσέγγιση; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο σας. Αναρτήστε τα θέματα και τα ερωτήματά σας, στη σωστή θεματική κατηγορία. Το θέμα σας μεταφέρθηκε στην παρούσα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής yian
  3. Καλή σας ημέρα θα ήθελα την βοήθειά σας στο παρακάτω ερώτημα: Σε περιοχή που είναι υποχρεωτική η κατασκευή στέγης, υπάρχει κατοικία με Ο.Α. του 2006 όπου φαίνεται διώροφη κατοικία που καλύπτεται με στέγη. Στην πραγματικότητα έχει κατασκευαστεί απόληξη του κλιμακοστασίου (κλιμακοστάσιο αποκλειστικής χρήσης σε δώμα αποκλειστικής χρήσης) και επέκταση αυτού κατά 20 τ.μ. περίπου τα οποία έχουν στεγαστεί με πάνελ οροφής. Ο χώρος έχει αποκτήσει χρήση δωματίου. Η απόληψη του κλιμακοστασίου δεν υπερβαίνει το επιτρεπόμενο ύψος. Επίσης το μέσο ύψος του στεγασμένου χώρου δεν υπερβαίνει τα 2,5 μ. Σε αυτή την περίπτωση πώς δηλώνεται στον 4178 η επέκταση της απόληξης κλιμακοστασίου; Θεωρώ ότι δηλώνοντας "Υπέρβαση Δόμησης κατά 20 τ.μ.και Αλλαγή Χρήσης σε Απόληξη Κλιμακοστασίου Αποκλειστικής Χρήσης έχω καλύψει την συγκεκριμένη παράβαση. Επίσης θεωρώ ότι μπορεί η συγκεκριμένη παράβαση, εφόσον δεν υπερβαίνει το 50% της επιτρεπόμενης δόμησης και το 20% του επιτρεπόμενου ύψους να θεωρηθεί ως κατηγορία 4. Είναι σωστή αυτή η προσέγγιση; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
  4. Έχω ένα αντίστοιχο θέμα με την συνάδελφο, με την διαφορά οτι έχω αορίστου χρόνου σύμβαση με το δημόσιο. Κάποιες φορές, μου ζητάνε να κάνω δουλειές τις οποίες δυσκολεύομαι να δεχτώ, λόγω του οτι δεν έχω μπλοκάκι. Μου έχουν πει όμως οτι υπάρχει δυνατότητα να έχω παράλληλα επαγγελματική δραστηριότητα εκτός υπηρεσίας εφόσον η σύμβαση είναι ιδιωτικού δικαίου. Ισχύει κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ πολύ ───────────────────────────────────────────────────── Συμπληρώστε την ειδικότητά σας, μέσω της επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων (πίνακας ελέγχου). Chilon
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.