Μετάβαση στο περιεχόμενο

annakea

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by annakea

  1. Όχι στα υπόλοιπα βγήκε το πρόστιμο και προχωράνε κανονικά. Σήμερα ένας μηχανικός στο ΥΠΕΚΑ μου είπε ότι το παράβολο δεν συμψηφίζεται σε αυτή την περίπτωση γιατί η τακτοποίηση με το ν. 3843/2010 ήταν παράνομη. Δύσκολα θα βγάλω άκρη.
  2. Συγνώμη, δε διευκρίνησα ότι πρόκειται για υπόγεια δεξαμενή νερού. Έτσι κι αλλιώς δεν προσμετράται στην κάλυψη. Όταν η εγκύκλιος λέει «Υπάγεται στη ρύθμιση του ν. 3843/10 η αλλαγή χρήσης χώρων εγκαταστάσεων εξυπηρέτησης του κτιρίου, όπως Η/Μ όροφοι, δεξαμενές εντός της κάλυψης του οικοπέδου.» υποθέτω ότι εννοεί να μη βρίσκονται σε υποχρεωτικά ακάλυπτους χώρους, επομένως όχι μέσα στο Δ.
  3. Γεια σε όλους... Έχω κι εγώ ένα σοβαρό πρόβλημα. Κατέθεσα φακέλους για 4 κατοικίες (συγκρότημα) σε εκτός σχεδίου περιοχή. Οι ιδιοκτήτες τους ήθελαν να τακτοποιήσουν τις υδατοδεξαμενές τους που έχουν μετατραπεί σε υπνοδωμάτια. Ενώ καμία κατοικία δεν παραβιάζει το Δ (15 μέτρα), η υδατοδεξαμενή της μίας κατοικίας το παραβιάζει με αποτέλεσμα η πολεοδομία να μην κάνει δεκτό το φάκελο. Ο φάκελος έχει πάρει μόνο αριθμό πρωτοκόλλου και μου είπαν ότι πρέπει να ζητήσω ανάκλησή του. Τι πρέπει να κάνω τώρα με αμοιβές, ΦΕΜ, κρατήσεις? Με το παράβολο των 350€ που έχει πληρωθεί? Μπορώ λογικά να τακτοποιήσω το χώρο με τον ν. 4014/2011 αλλά μπορεί να συμψηφιστεί το παράβολο στο πρόστιμο του νέου νόμου για να μη χάσει ο ιδιοκτήτης τα χρήματα του?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.