Μετάβαση στο περιεχόμενο

NOTIS.M

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by NOTIS.M

  1. Φίλε μου έχω τις ίδιες απορίες με εσένα αλλά εγώ το έχω προχωρήσει περισσότερο το αδειοδοτικό, έχω κάνει την αίτηση προχωράει αλλά ακούγεται η ΔΕΗ θέλει μαι εγγυητική για όσους υλοποιήσησουν τα έργα, εκεί είναι το θέμα τώρα αλλά και πάλι δυστυχώς στην Ελλάδα που ζούμε όλα είναι στον αέρα..
  2. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια,ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα αν ξέρεις.Από θέμα φορολογίας τι γίνεται; Θα είναι περισσότερο συμφέρον να το εγκαταστήσω ως φυσικό πρόσωπο ή θα πρέπει να ιδρύσω εταιρία και αναγκαστικά θα πληρώνω και ΤΕΒΕ;Μιλάω για εγκατάσταση 27kw γιατί τόσο χωράει η στέγη.Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
  3. Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω επινοικίαση στέγης σε βιομηχανικό κτήριο αλλά το τιμολόγιο της ΔΕΗ είναι αγροτικό γιατί ήταν αγροτική αποθήκη,έκανε αλλαγή χρήση αλλά δεν άλλαξε τιμολόγιο. 1)Μπορώ να την νοικιάσω και να εγκαταστήσω φ/β >10kw ή επιτρέπεται μόνο στον κύριο κάτοχο του κτηρίου; 2)Έχω πρόβλημα που ήταν αγροτική αποθήκη και έγινε αλλαγή χρήση σε βιομηχανικό κτήριο; Aν μπορεί ας βοηθήσει κάποιος....Ευχαριστώ!!
  4. Καλησπέρα μήπως ξέρετε αν μπορεί κάποιος να νοικιάσει την στέγη(βιομηχανική) και να τοποθετήσει φ/β >10wk ή πρέπει να είναι ο κύριος κάτοχος της ιδιοκτησίας;Ευχαριστώ
  5. Αν καταφέρει όλο αυτό η ΔΕΗ τα πάρκα από ιδιώτες τι θα γίνουν; Γιατί λογικά θα καλύψει μεγάλο μέρος από την ισχύ και δεν θα έχει ανάγκη από 20-100kw
  6. Kαλησπέρα επίσης να προσέχει να μην είναι natura και αν δεν είναι αγρότης να ελέγξει αν είναι χαρακτηρισμένο σε γη υψηλής παραγωγικότητας.
  7. Kαλησπέρα επίσης να προσέχει να μην είναι natura και αν δεν είναι αγρότης να ελέγξει αν είναι χαρακτηρισμένο σε γη υψηλής παραγωγικότητας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.