Μετάβαση στο περιεχόμενο

bassaras

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by bassaras

  1. ΕΧΩ ΔΙΑΣΥΝΔΕΘΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2010.ΜΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ, 2500 Ε ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 3/1/11 ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΓΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
  2. Εχω ενα inverters kostal 10.1 εξω,και κατω ,απο σκεπαστρο.Στη θεσσαλονικη σπανια εχουμε θερμοκρασιες κατω απο -15.Και η ασφαλιση κοστιζει 150 euros ΤΟ χρονο.Να την κανω
  3. Παιδια καλησπερα.Θελω να ασφαλισω το φ/β συστημα 9kw που εχω στην στεγη.Ερχεται χειμωνας,με χαλαζι,παγωνιες και χιονι.Γνωριζει κανεις την ανθεκτικοτητα τον πανελς,στο χαλαζι.Και ποιο ειναι το κοστος ασφαλισης.
  4. Πηρα τηλεφωνο στην ΔΕΗ ,βλαβες, τμημα λογαριασμων,φωτοβολταικα,στην διευθυντρια,με την οποια υπεγραφη και το συμβολαιο[ ελειπε] και ακρη δεν βρηκα.Απο τον Αννα στον ..Καιαφα.Θα παω απο εκει να δω τι γινεται γιατι το δανειο τρεχει και πληρωνεται απο την τσεπη μου.και η επομενη καταμετρηση ειναι 12/12/10.
  5. Eπειδη συνδεθηκα με το δυκτιο πριν ενα μηνα παρακολουθουσα την καθαρη ενεργεια, απο τον μετρητη τις ΔΕΗ,εχει δυο καταγραφες.Περασε ο υπαληλος και μαζι με την καταναλωση του σπιτιου 2000kwh,κατεγραψε και τον τριφασικο μετρητη του φ/β 1341kwh.Οταν ειρθε ο λογαργιασμος ,υπηρχε μονο η καταναλωση του σπιτιου.Μηπως ερθει ξεχωριστος.Συνδεθηκα στις 19/7/10 και μεχρι σημερα 4/9/10 εχω παραγει 2184kwh.Εγκατασταση 9 kw με 51 πανελ και κοstal piko 10.1 Η επομενη καταμετρηση θα γινει στις 12 δεκεμβριου.Καμια γνωμη.Ο υπαληλος κανει τις καταγραφες των μετρητων σε organizer το οποιο συνδεετε με υπολογιστη ,αυτος εχει μεσα το καταληλο προγραμα και τυπωνει τους λογαριασμους.Ισως στην ΔΕΗ δ.θεσσαλονικης δεν εχουν περασει το προγραμα για φ/β.Η δεν ξερουν πως θα κανουν τον συμψηφησμο στους λογαριασμους.Εαν γνωριζει καποιος ας γραψει.
  6. Εχω στην στεγη εγκατεστημενο φ/β 9 kw.Εκανε καταμετρηση ο υπαλληλος1431kwh,και 2000kwh ηταν η καταναλωση του ρευματος του σπιτιου μου.Ηρθε ο λογαριασμος αλλα δεν ειχε μεσα λεξη για φ/β.Ξερει κανεις ποτε θα πληρωθω,και πως θα γινει ο συμψηφησμος
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.