Μετάβαση στο περιεχόμενο

lena_top

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

lena_top's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Υπάρχουν χώροι που οι κάτοικοι μου παρουσίασαν ως ημιυπαίθριους που τους έχουν κλεισει αλλά στην κάτοψη αναφέρονται ως βεράντες. Υπάρχει ένα σχέδιο υπολογισμών στο οποίο τοποθετεί μαζι εξώστες και ημιυπαίθριους χώρους χωρίς να κάνει διαχωρισμό..
  2. Υπάρχει περίπτωση να αναφέρονται στην κάτοψη μόνο βεράντες και καποιοι χώροι από αυτούς να είναι ημιυπαίθριοι?
  3. gez και tpanag ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Να ρωτήσω κ κάτι λίγο διαδικαστικό και ίσως περιττό: στην απόδειξη που κόβουμε στον πελάτη και στο χαρτι που δίνουμε στην τράπεζα για την πληρωμή του ποσοστού στο ΤΣΜΕΔΕ και στο ΕΜΠ,τι γράφουμε ώς αιτιολογία;Αρκεί το τακτοποίηση ημιυπαιθρίου ή χρειάζονται και παραπάνω στοιχεία όπως π.χ. διεύθυνση.
  4. Καλησπέρα σε όλους.Έχω μερικές απορίες και αφού έψαξα τα διάφορα σχετικά θέματα δε διαφωτίστηκα πλήρως,ελπίζω να μην έχουν επαναληφθεί και να μου διέφυγαν. 1)Τι γίνεται σε περίπτωση παραπάνω απο ενός ιδιοκτήτων;Κυρίως με το παράβολο κ με την απόδειξη που θα κόψω. 2)Θα πρέπει να κάνω αίτηση για τις χρήσεις γης και τον Σ.Δ.; 3)Οι υπόλοιπες αυθαιρεσίες που ίσως έχει η ιδιοκτησία με ενδιαφέρουν η ασχολούμαι αποκλειστικά με τους ημιυπαίθριους; 4)Για κάποιον που έχει κλεισει τον ημιυπάιθριο μαζί με τον εξώστη?Υποθέτω πως πρέπει να δηλωθεί το εμβαδό του ημιυπαιθρίου και το άλλο θεωρείται αυθαίρετο;Η δε μπορεί να δηλωθεί καθόλου;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.