Μετάβαση στο περιεχόμενο

chrisboub

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Contact Methods

  • Website
    http://www.poli.gr

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Αθηνα

chrisboub's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. "τελική τιμή κοντά στα 900-1000 / τ.κ για μια κατοικία περίπου 100 τ.μ" δεν τίθεται θέμα συζήτησης καν , είναι πάρα πολλά για προκάτ. Εννοείται ότι συγκριτικά προτιμάται η συμβατική σε αυτήν την περίπτωση , βέβαια ως τώρα μου έχουν πει άλλες τιμές 40% πιο κάτω, με το κλειδί στο χέρι , αλλά θα το ψάξω εννοείται και με τους κατάλληλους ανθρώπους μηχανικο και δικηγόρο , αλλά αυτά που είχα δει , δεν είχαν θεμέλια και ήταν ξύλινη κατασκευή , να σημειώσω.
  2. Για τη μυρωδιά είναι σίγουρα κάτι που ελέγχεται , αλλά φαντάζομαι είναι ανάλογα την ποιότητα και την επεξεργασία του ξύλου. Όσο για την τιμή μιλάμε για 600ευρώ/τ.μ. μερικώς επιπλωμένο με το κλειδί στο χέρι. Εσυ τι τιμές εχεις υπόψη σου BAS για το συμβατικό παρακαλώ τεκμηρίωσε την άποψη σου ! Ή όποιος άλλος αν νομίζει ότι το συμβατικό μπορει να πλησιάσει ας γραψει παρακαλώ με ενδιαφέρει.
  3. Τροχοβίλα όταν ακούω φέρνω στο νου μου τροχόσπιτο στυλ. Δεν έχω κάτι τέτοιο στο νου μου , σκέφτομαι κάτι σε ξύλινο αν έχετε δει σε εκθεσεις είτε στο διαδίκτυο , σπίτια εξ ολοκλήρου απο ξύλο αρκετά όμορφα, τα κατασκευάζουν γρήγορα και στο μισό κόστος. (έτσι διαφημίζουν τουλάχιστον) Αλλά δε νομίζω να έχουν θεμέλια , δεν είμαι σίγουρος γι αυτό. Πάντως οι Τροχοβίλες έχουν θέμα και με τη ρευματοδότησή τους νομίζω , δεν θέλω προβλήματα νομιμότητας. Υπαρχει καποιος Ιστοχωρος που μπορω να διαβασω Αναρτημένους ολους αυτους τους κανονισμους-περιορισμους? περί προκατ, τροχοβιλας, αδειοδοτησης κτλ Ευχαριστω!
  4. "Κατά τη γνώμη σας, ποιά είναι τα βασικά κριτήρια για να επιλέξει κάποιος το κατάλληλο Μεσιτικό Γραφείο??" Ασχολούμαι με το χωρο του Real Estate τα τελευταια 12 χρόνια και εχω να σου πω απλα ότι θα έλεγα για οποιοδήποτε κλάδο. Ψάχνεις κάποιον ικανό αλλά παράλληλα τίμιο. Το 2ο είναι εξισου σημαντικό γιατί αν έχεις αγροτεμαχια σε βουνο όπου οι τιμες δεν είναι πολύ καθορισμένες θα επηρεαστείς αρκετά από το μεσίτη σε αυτα που θα σου πει. Ο σωστός Μεσίτης πρέπει να σου αιτιολογεί με επιχειρήματα και να σου αναφέρει την κάθε του ενέργεια. ΄Στη θέση σου θα έψαχνα για ένα γραφέιο κοντα στο αγροτεμάχιο. Πρέπει να πας σε αρκετά της περιοχής όμως πρώτα ακριβως για δεις συμπεριφορές , τρόπο δουλειάς ...και να διασταυρώσεις τιμές που σου λένε για το αγροτεμαχιό σου κτλ. Τέλος μην πέσεις στη παγίδα να διαλέξεις αυτόν που θα σου πει την πιο ψιλή τιμή, διοτι κινδυνεύεις να μην πετύχεις το στόχο σου τελικά που είναι η πώλησή του , να θυμασαι πάντα να ζητάς αιτιολόγηση με επιχειρήματα σε μία εκτίμηση, όχι έτσι αυθαίρετα.
  5. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!!Τα πιο πολλα προκατ που εχω δει ειναι ξυλινα και μερικα δεν ειναι ασχημα , οπτικα τουλαχιστον. Οπως προανεφερα θα με ενδιεφερε να μεινω και σε μεγαλυτερο οικοπεδο για καλυτερη ποιοτητα ζωης , και σε ποιο ορεινο περιβαλον δηλαδη ετσι κι αλλιως.Απο ποι'οτητα κατασκευής? Αναρωτιέμαι πως ζουν τοσος κόσμος στην Αμερική και Καναδα σε τετοια σπίτια , δε μπορει να είναι ολα κακης ποιοτητας, σιγουρα οτι πληρωνεις παιρνεις , αλλα ειναι και ο παραγοντας "χρονος". Φαντάζομαι οτι χρειάζεται άδεια αλλά νομιζα οτι υπηρχαν καποιες εξαιρεσεις για τα προκατ , οτι δε χρειαζοσουν πχ 4 στρεμματα αλλα 2 για να οικοδομησεις 200 τμ στα εκτος σχεδιου εκτος Αττικης. Ισχυει κατι τέτοιο? Ξερει κανεις ?
  6. Γεια σας, κοιταω οικονομικα οικοπεδα , λιγο μεγαλυτερα , εκτος σχεδιου παντα , αλλα εχω σαν σκοπο να κατασκευασω ενα Προκατ σπιτι. Απ οτι βλεπω σε εκθεσεις που εχω παει προσφατα η ποιοτητα τους δεν ειναι η πιο τελεια αλλα λογω οικονομικων μου δυσκολιων θα το προτιμουσα. Ξερεις κανεις αν επιτρεπεται και με ποιες προυποθεσεις? Παραδειγμα , Ξυλινο, Σιδερενιο σκελετο κτλ. Χρειαζεται αδεια? Ποιοι ειναι οι οροι? Μπορει καποιος να με βοηθησει σε αυτον τον τομέα, ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.