Μετάβαση στο περιεχόμενο

ptsantilas

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ptsantilas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Για τη σωστή εφαρμογή τοιχοποιίας από γυψοσανίδα σε χώρο με υγρασία χρησιμοποιήστε διπλή στρώση άνθυρης γυψοσανίδας με στεγάνωση της επιφάνειάς της πριν την επικόλληση πλακιδίων. Εκτός της γυψοσανίδας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τσιμεντοσανίδα αφού παρουσιάζει μεγαλύτερη αντοχή στην υγρασία. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ http://www.knauf.gr/3_220_200_001.html
  2. Στα πλαίσια των Ευρωπαϊκών ερευνητικών προγραμμάτων I-SSB και MESSIB και των αναγκών για έγκυρη ενημέρωση των τεχνικών της Θεσσαλίας, η Knauf διοργανώνει την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του ΤΕΕ (Καλλιθέας 7 & Τζαβέλα) στη Λάρισα, εκδήλωση με θέμα "Καινοτόμα συστήματα δόμησης και ο ρόλος τους στην αντισεισμική συμπεριφορά και την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων". Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας. Για όσους δεν δύνανται να παρευρεθούν, η εκδήλωση θα μεταδοθεί "ζωντανά" (σε πραγματικό χρόνο), μέσω της Livemedia, από το site της Knauf. Κατεβάστε την πρόσκληση της εκδήλωσης εδώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.