Μετάβαση στο περιεχόμενο

Elen Makrod

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Elen Makrod's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Στις εισφορές ιδιοκτήτη για έργο με προϋπολογισμό 593,18ευρώ έχουμε: 1%ο *593,18=0,59 0.5%ο *593,18=0,30 Στο χαρτόσημο; 2,4%*2%ο*593,18;;
  2. Το ωραίο είναι ότι ξανατηλεφώνησα στο ΤΕΕ και ανέφερα όλα τα παραπάνω και μου είπαν παλι κατηγορία 5.Μου είπαν ότι πάει ¨ως διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου¨!!!!Τι να σας πω!!!Αλλάζει κάτι αν αντί για κατηγορία 1 βάλεις 5??
  3. Έψαξα salpigoal απλά δεν ήμουν σίγουρη.Το να μου απαντήσεις οτι κουράστηκες δεν είχε κανένα νόημα.Δεν ήσουν υποχρεωμενος να απαντήσεις μπορούσες να αγνοήσεις το μήνυμα μου.Και στην τελική δε νομίζω να έκανα΄κάτι κακό, μια ερώτηση έκανα!!!!Σου είπα ότι δεν έχω την εμπειρία που προφανώς έχεις εσύ.Να'σαι καλά!
  4. Συγνώμη salpigoal αν σε κούρασα άλλα δεν έχω ασχοληθεί με το αντικείμενο!!!Τώρα κάνω μια προσπάθεια!
  5. Καλησπέρα θα ηθέλα τη βοήθεια σας!!! Μεζονέτα με υπογειο-ισόγειο-όροφο. Στο υπόγειο φαίνεται από τα σχέδια ότι εχει θέση παρκινγκ και εσωτερική σκάλα που επικοινωνεί με το ισόγειο!!Η σκάλα όμως στην πραγματικότητα δεν υπάρχει όπως και το παρκινγκ.Στον όροφο υπάρχει ημιυπαιθριος και σοφίτα που εννοείται δε φαίνεται πουθενά. Τι κάνουμε σ'αυτή την περιπτωση; 2 φακέλους έναν με παράβολο 350 για το υπόγειο (θέση στέθμευσης) και της σκάλας και έναν ακόμα με παράβολα 250 και 350 για το ισόγειο΄όπου υπήρχε η σκάλα, για τον ημιυπαίθριο και την σοφίτα??
  6. Κατηγορία 1 πίστευα κ εγω αλλά τηλεφώνησα στο ΤΕΕ (Αθήνα) και μου είπαν κατηγορία 5 τι να πω δεν ξέρω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.