Μετάβαση στο περιεχόμενο

koufake

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

koufake's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. προς dimitris gm: αγοράσθηκε οικόπεδο στο οποίο χτίστηκε σπίτι αυθαίρετα. δεν έχουν ανήλικα και είναι η μοναδική τους κατοικία-περιουσία προς sarcs: το οικόπεδο το έχει μόνο η γυναίκα (η αγορά έγινε μετά το γάμο μόνο στο όνομα της, το γιατι δεν έκανε χρήση τα προνόμια του δεν το ξέρω) και το σπίτι χτίστηκε αυθαίτερα. ναι έχω κάνει τέτοια δήλωση και παίρνει και το 20% για το εφαπαξ
  2. Καλησπέρα, Έχω μία περίπτωση, στην οποία ο σύζυγος ιδιοκτήτριας αυθαιρέτου είναι παλιννοστούντας ( η ίδια δεν είναι).Σημείωνω ότι το ακίνητο αγοράσθηκε μετά το γάμο τους.Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το υπεκά και στη σχετικη ερώτηση μου απάντησαν ότι αν επιβαρύνεται φορολογικά μάλλον δικαιούται την έκπτωση. Όλα αυτά όμως προφορικά και με πόλλα μάλλον...... Πιστέυτε οτι μπορεί να δικαιούται την έκπτωση?
  3. 'Οταν αποθηκεύω ενα 3d ή μία εικόνα φωτορεαλισμού σε μορφή jpg πως μπορώ να καθορίσω την ανάλυση. Γιάτι μετά όταν το ανοίγω σε ένα πρόγραμμα προβολής photo δεν έχει καθόλου καλή ανάλυση.και αν π.χ θέλω να εκτυπώσω την εικόνα σε Α3 δεν μπορώ.
  4. Γειά σας και πάλι. Άλλη μία ερώτηση! Έχω κατεβάσει αρκέτα αντικείμενα απο το archibaseplanet καί παρατήρησα ότι εχούν πολύ μεγάλο μέγεθος π.χ 9ΜΒ, 12ΜΒ με αποτέλεσμα όταν κάνω εισαγωγή καμιά 10αρια από αυτά να κολλάει το archicad και να μου λέει οτι η μνήμη δεν επαρκεί. το ίδιο συμβαινει και με τα textures, 2MB,2.5MB.Οπότε με μερικά αντικείμενα και κάποια textures το archicad τα παίζει και μαζι του και εγώ.κάνω κατι λάθος? Βοήθεια Παρακαλώ! επίσης ξέχασα να πω ότι όταν κατέβαζω αντικείμενα αυτά δεν έχουν τα σωστά textures οπότε βάζω εγώ αυτα που επιθυμώ.συνήθως τα περισσότερα που κατεβάζω είναι μαύρα ή γκρι. οπότε φανταστείτε ένα αντικείμενο με 10ΜΒ και ένα texture me 2 MB. βρε παιδιά αν λέω χαζομάρες ας μου το πεί καποιος. μήπως δεν είναι σωστός ο τρόπος με τον οποιο επεξεργάζομαι τα αντικείμενα?
  5. Γειά χαρά σε όλούς. αν έχω μία πλάκα ή ένα τοίχο και θέλω να εφαρμόσω διαφορετικά υλικά , δηλαδή σε μία πλάκα να έχω ένα δωμάτιο με ξύλο αλλο με πλακάκι..... πως γίνεται αυτο? το έχω κάνει εν μέρει με διάσπαση αλλά....μπορεί να φαίνεται χαζή η ερώτηση μου αλλά ειμαι νέος στο archicad.
  6. καταρχήν ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. χρησιμοποιώ την έκδοση 13, προσπαθησα να κατεβάσω άπο το site της graphisoft. το κατεβάζω - winrar αποσυμπιέζω - αποθηκεύω σε ένα δικό μου φάκελο και μετα προσπαθω να το βάλω στο archicad αλλα στα περισότερα τζίφος.ένα άλλο μήνυμα που βγάζει είναι ότι 'δε βρίσκεται το Macro:bla bla bla' τα αντικείμενα πρέπει να είναι σε μορφή gsm σωστά??
  7. Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά είμαι αρχάριος στο archicad και θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με το κατέβασμα αντικειμένων απο διαδύκτιο. Κατεβάζω τα αντεικείμενα τα αποθηκεύω τα ανεβάζω στο archicad μέσω 'διαχείριση βιβλιοθήκης' αλλα όταν τα τοποθετώ μου βγάζει μήνυμα 'το αντικείμενο δεν έχει μετατραπεί σωστά (ΑΝΤ-κάτι).μηπώς μπορεί κάποιος να βοηθήσει.γενικά πληροφορίες για το σωστο κατεβασμα αντικειμένων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.