Μετάβαση στο περιεχόμενο

basilistoro

Members
  • Περιεχόμενα

    88
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

basilistoro's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

4

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ,με δίνεις ελπίδες..χχαχαχαχα..Έχω τρελαθεί εδώ και 3 μέρες διότι δεν βολεύει πουθενά αλλού η κουζίνα έτσι όπως έχω σχεδιάσει την ανακαίνιση. Μέτρησα χθες βράδυ και έχουμε σε ευθεία 8.20 μέτρα με πάτωμα 8 εκατοστά. Έχω κάποιες ιδέες. 1)Οπότε και Φ50 να βάλω στα 8.20 έχω περιθώριο 3 εκατοστά κλίσης που σημαίνει 0,37%. 2)να πάω περιμετρικά στον τοίχο με μια μεγάλη κλίση και μετά ευθεία που είναι 7.2μέτρα πάλι με Φ50 θα έχω στο τμήμα του δαπέδου 0,42% 3)να κάνω υπερύψωση την κουζίνα 10εκ σε σχέση με το υπόλοιπο επίπεδο.Αποτέλεσμα της κίνησης αυτής θα είναι ότι θα έχω στα πρώτα 5 μέτρα κλίση 0,6% και στα υπόλοιπα μέτρα 3.2 που θα είναι η κουζίνα θα έχω κλίση 1,56%.Ουσιαστικά θα αρχίσει με κλίση 1,56% μέχρι το τέλος της υπερύψωσης και μετά θα συνεχίσει με 0,6% μέχρι το κατεβατό. 4)Να γίνει η κατασκευή του (3) και επιπρόσθετα να μπει μια αντλία νερού ώστε να διώχνει τα νερά με πίεση.(Σκέφτομαι τι θόρυβο θα κάνει η αντλία,δεν ξέρω καθόλου) 5)Να μην γίνει η κατασκευή και να μπει η αντλία στην ευθεία στα 8.20μ. Πως σου φαίνονται οι λύσεις μου? Ποια θα προτιμούσες?
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι,για να μην ανοίγω άλλο θέμα. Είμαι ακριβώς στην ίδια φάση και έχω πελαγώσει.Εμένα η νέα απόσταση είναι κοντά στα 8 μέτρα ευθεία. Θα έχω μεγάλο πρόβλημα με βουλώματα και τέτοια θέματα? Ένας υδραυλικός με είπε ότι θα βουλώνει συνέχεια(κάθε 3-4 μήνες). Πως μπορεί να γίνει μια τέτοια κατασκευή χωρίς προβλήματα? Οι απαντήσεις σας θα με βοηθούσαν αρκετά.
  3. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις...Κατάλαβα απόλυτα περί τίνος πρόκειται..
  4. Λένε ότι περιμένουν το 25% να αγοραστεί ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες...Μόνο λόγια όμως.
  5. Ωχ,κάθετη έγραψα?Ναι για σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας εννοώ. Για τις εργασίες που θα γίνουν χρειάζεται τιμολόγια,ικα,ένσημα και όλα τα σχετικά? Μπορεί να το πάρει και να κάνει μόνος του τις δουλειές? Επίσης μπορεί να αρνηθεί για τους κοινόχρηστους χώρους?
  6. Παύλε σε ευχαριστώ για την απάντηση.Με τα νέα στοιχεία που έλαβα τι έχεις να πεις για την υπόθεση?
  7. Μόλις μίλησα με τον ιδιοκτήτη.Η άδεια είναι σε ισχύ αλλά δεν έχουν τελειώσει ούτε τους κοινόχρηστους χώρους,οπότε ανεβαίνει το κόστος ολοκλήρωσης για τον πελάτη.Επίσης δεν έχει γίνει κάθετη ιδιοκτησία,είναι το 25% όλης της οικοδομής. Άρα δώρον άδωρον για τον πελάτη...
  8. Δεν έχω καθόλου στοιχεία στα χέρια μου. Ας υποθέσουμε ότι η άδεια είναι σε ισχύ,τι γίνεται τότε? Και αν δεν είναι σε ισχύ τι γίνεται?
  9. Καλησπέρα συνάδελφοι, Έχω να θέσω μια ερώτηση και όποιος ξέρει ας με βοηθήσει. Έχω μια περίπτωση ενός διαμερίσματος που δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες,ούτε τοιχοποιία δεν έχει γίνει. Βρίσκεται στον 3ο όροφο αυτό,το διαμέρισμα του 1ο ορόφου είναι ολοκληρωμένο. Τώρα η ερώτηση μου είναι η εξής, Αν κάποιος το αγοράσει αυτό το διαμέρισμα θέλει κάποια άδεια για την ολοκλήρωσή του? Λογικά υπάρχουν αρχιτεκτονικά σχέδια αλλά δεν έχουν γίνει οι εργασίες. Μπορεί να μπει ένα συνεργείο μέσα και να ολοκληρώσει τις εργασίες? Ή και ακόμα αυτός από μόνος του να κάνει τις εργασίες. Τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση? Ευχαριστώ πολύ.
  10. Συνάδελφοι καλησπέρα,για να μην ανοίξω νέο θέμα ας κάνω την ερώτηση μου εδώ και όσοι το δουν ας απαντήσουν. Θέλω να νοικιάσω ένα χώρο για αποθήκη (ασχολούμαι και με κουφώματα,servise και τοποθέτηση) ώστε να βάζω τα κουφώματα και γενικά να έχω κάποιο μέρος να κάνω επισκευές.Χρειάζεται κάποια άδεια γι'αυτό?Δεν θα έχω μηχανήματα μέσα,μόνο ένα μικρό πριόνι ηλεκτρικό το οποίο το πουλάνε και σε πολυκαταστήματα.Έχω βρει το μέρος,ο προηγούμενος το είχε ως κατασκευή κουφωμάτων το μέρος.Εγώ δεν θέλω να μπλέξω με την κατασκευή και έτσι.
  11. Ξέχασα να ενημερώσω ότι η νέα σκάλα που θα γίνει πρέπει να σπάσει η πλάκα στο πατάρι.Αυτό πιστεύω ότι είναι σημαντικό..
  12. Λοιπόν συνάδελφοι,μια ερώτηση. Πρέπει να γίνει τακτοποίηση ο χώρος του φαρμακείου όπως είναι τώρα μαζί με την κυκλική σκάλα.Το θέμα είναι ότι μετά πρέπει να αλλάξει η σκάλα και να γίνει ευρεία για την άδεια λειτουργίας. Για να γίνει η νέα κατασκευή σκάλας,τι χρειάζεται?Πως θα βγάλω την άδεια?Πως γίνεται όλη διαδικασία αυτή?
  13. Εγώ που ήρθα σε αντιπαράθεση με την προϊσταμένη του τμήματος διότι δεν με έλεγε τι ακριβώς ζητάει ως ευρεία κλίμακα.Την είπα ότι για βοηθητικό χώρο επιτρέπεται και η κυκλική σκάλα αυτή με είπε το εξής: Η κυκλική σκάλα δεν περνάει,λέγε ότι θες,εγώ δεν είμαι μηχανικός,είμαι ιατρός.Η σκάλα πρέπει να είναι άνετη.
  14. Η ευρεία κλίμακα ενώνει ισόγειο-πατάρι ισόγειο -υπόγειο...Όταν λένε ευρεία κλίμακα εννοούν άνετη σκάλα...Άνετη ως προς τι δεν με είπαν.Αν έρθει η ελέγκτρια 200 κιλά και δεν μπορεί να ανέβει τότε θα ακυρωθεί η άδεια?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.